Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'THE SPECIAL ONE'

Mourinho: Razgovarat ću s vama samo zato što moram

Jose Mourinho
Reuters
26.09.2009.
u 21:52

Šestodnevnu “silenzio stampu” prekinuo je u subotu trener Interovih nogometaša Jose Mourinho. Portugalac je za medije progovorio nakon prvog poraza svoje momčadi ove sezone.

Ipak, novu uspostavu komunikacije Mourinho nije sam inicirao, već mu je ista naređena iz klupskog vrha, što je i potvrdio.

- Ne nastavljam sa šutnjom samo zato što je to klub, koji ima ugovor s televizijom, zatražio od mene. To poštujem, a da je po mome, šutnja bi se nastavila - jasan je bio Mourinho čiji bojkot medija traje od prošlotjednog isključenja u 2-1 pobjedi protiv Cagliarija, ali čije razloge nije želio objasniti.

- Zadržat ću to za sebe - rekao je.

Njegovi su odgovori na press-konferenciji poslije utakmice, koju je pogotkom odlučio Sampdorijin napadač Giampaolo Pazzini, bili kranje šturi.

Tako je na upit o formaciji odgovorio:

- Ja sam trener. Ja odlučujem i ne moram to objašnjavati.

Za poraz je, pak, okrivio ozljede u redovima svoje momčadi:

- Sastav koji izgubi Thiaga Mottu i Wesleyja Sneijdera izgubio je nešto u veznome redu.

I ostali odgovori bili su puko odrađivanje naređenog mu posla.

- Nije mi se dopao rezultat - odgovorio je na upit što mu se nije svidjelo u utakmici.

- Izgubili smo tri boda - kazao je u odgovoru na pitanje što misli o porazu.

- Vaše je mišljenje da Samuel Eto'o nije bio dovoljno isturen, ne moje - odbrusio je na pitanje novinara o Kamerunčevoj ulozi na ovoj utakmici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije