Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Odluka je čudna'

Montella: Da je Kalinić zabio, još bih bio trener Milana

Nikola Kalinić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
28.11.2017.
u 21:44

- Nisam očekivao otkaz, bio sam spreman za nove izazove. Bio sam spreman za trening, ali onda sam doznao tu čudnu vijest.

Čelnici talijanskog Milana nakon remija protiv Torina 0:0 odlučili su smijeniti Vincenza Montellu i imenovati Gennara Gattusa njegovim nasljednikom.

Nisu čelnici bili zadovoljni rezultatima, ta promjena već duže vrijeme se najavljivala, a kada se i dogodila, Montellu je iznenadila.

- Nisam očekivao otkaz, bio sam spreman za nove izazove. Bio sam spreman za trening, ali onda sam doznao tu čudnu vijest. Mislim da je to odluka vlasnika, a ne direktora kluba.

Iako je klub ovog ljeta u pojačanja uložio preko 200 milijuna eura, Milan je tek na sedmom mjestu ljestvice. Uz to, u posljednjih 11 utakmica ima svega tri pobjede. No, Montella misli da je mogao nastaviti. Čak je u cijelu priču uključio i hrvatskog reprezentativca.

- Da je Nikola Kalinić zabio protiv Torina, možda ne bih dobio otkaz, bila bi drugačija situacija da smo osvojili sva tri boda.

Komentara 1

DA
darko2103
04:19 29.11.2017.

Hajde već jednom u Kinu gdje ti je mjesto da prestane pravljenje mjesta za tebe u repki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije