Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROSPORT

Modrić u momčadi igrača bez SP-a

Luka Modrić, Vedran Ćorluka
Marko Lukunić
19.11.2009.
u 17:00

Nakon što su postala poznata 32 putnika za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010. godine, Eurosport je odlučio sastaviti momčad s igračima koji sigurno neće vidjeti najveću svjetsku smotru.

Za nas je najzanimljivije da je svoje mjesto u idealnih 11 pronašao Luka Modrić i to na poziciji centralnog veznjaka.

Na golu je vratar Irske i Manchester Cityja Shay Given, a ispred njega u posljednjem redu su Čeh Zdenek Grygera, Rumunj Christian Chivu, Belgijac Thomas Vermaelen i Norvežanin John Arne Riise.

Na desnoj strani desnog reda je Ekvadorac Antonio Valencia, a na lijevoj Rus Andrej Aršavin. Uz Modrića u sredinu su postavili Argentinca Juana Romana Riquelmea koji se oprostio od reprezentacije.

Napad predvode Bugarin Dimitar Berbatov i Šveđanin Zlatan Ibrahimović.

Na klupi su Poljak Artur Boruc, Norvežanin Brede Hangeland, Bjelorus Alexander Hleb, Izraelac Yossi Benayoun, Talijan Antonio Cassano (neće ga biti zbog zategnutih odnosa s Lippijem), Togoanac Emmanuel Adebayor i Edin Džeko.

Komentara 2

OB
-obrisani-
23:54 15.02.2010.

ja ne znam zakaj bi naši igralci uopče išli v Afriko. Pa samo se budu osramotili. Barem znamo da sledečih 20 godina ne bumo nigde išli

DO
domingo1981
19:29 19.11.2009.

a Srna? A Simunic? A Kranjcar? A Eduardo? Petric? Olic? ma da i vise nije bitno ni to... Zato cemo gledati vrhunske igre Slovacke, Grcke, Alziraca, Novi Zeland i da ne zaboravim Sloveniiju... sta bi bez njih...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije