Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RONALDU KRITIKE

Modrić je protiv Juventusa probio granicu od 100 dodavanja

Luka Modrić (1)
Reuters/Pixsell
24.10.2013.
u 22:20

– Prošli su me trnci, bio je to strašno dobar osjećaj, velika je čast kada ti plješću protivnički navijači. Tada sam shvatio vrijednost četiriju golova – rekao je Ibrahimović.

I Oscar za najboljeg glumca ideeeeeee - Cristianu Ronaldu! Kada bi se zlatni kipić za glumu dijelio među nogometašima, Portugalac Ronaldo dobivao bi ga često, a dokazao je to i u utakmici Reala i Juventusa (2:1).

Kao da ga je odvalio tenk

Početkom drugog poluvremena u jednom najobičnijem duelu s Chiellinijem, u kojem je Talijan malo jače prislonio ruku na Portugalčevo lice, Cristiano je pao na zemlju kao da mu je glavu odvalio tenk. Njemački sudac Gräfe je nasjeo, pokazao Chielliniju izravni crveni karton.

- Sudac je nasjeo na Ronaldovu glumu i tako nas ostavio bez šanse za pobjedu. Tom krivom odlukom uništio je našu igru – bijesan je nakon utakmice bio napadač Juventusa Llorente, dok je trener Antonio Conte dodao:

– Suci? Baš su me dobro nasmijali.

Ronaldova gluma iritira jer se događa kontinuirano, jer Portugalac svaki kontakt ili malo jači duel sa suparnikom predimenzionira.

Istu večer dok je Ronaldo glumio i zabijao Juventusu, Zlatan Ibrahimović briljirao je u utakmici protiv Anderlechta. U gostujućoj 5:0 pobjedi zabio je četiri gola, jedan ljepši od druga. Na kraju je utakmice od glavnog suca dobio loptu, što je nepisano pravilo kada igrač u Ligi prvaka zabije tri gola, a kada je šetao prema svlačionici, pljeskao mu je baš cijeli stadion, na kojem je naravno bilo 90 posto Anderlechtovih navijača.

Poslali su poruku

– Prošli su me trnci, bio je to strašno dobar osjećaj, velika je čast kada ti plješću protivnički navijači. Tada sam shvatio vrijednost četiriju golova – rekao je Ibrahimović te dodao:

– S ove tri pobjede poslali smo poruku svima u Ligi prvaka da nas se čuvaju.

Iako je u utakmici Reala i Juventusa prvo ime (zbog golova i glume) bio Cristiano Ronaldo, španjolski mediji ishvalili su i našeg Luku Modrića. Luka je prvi put u dresu Reala probio čarobnu granicu od 100 dodavanja - imao je 101. Zanimljivo, idući najbolji kod Reala bio je Illarramendi sa 70. Khedira je imao 68, Ronaldo 38...

>> Ibrahimović: PSG ove sezone može osvojiti Ligu prvaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije