Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUMORAN PORTUGALAC

Ronaldo postavio veliki rekord: Postao igrač s najviše reprezentativnih nastupa

UEFA Euro 2024 Qualifiers - Group J - Portugal v Liechtenstein
Foto: PEDRO NUNES/REUTERS
1/3
23.03.2023.
u 22:18

Dosad je prvo mjesto dijelio s Kuvajćaninom Al-Mutawom, no večeras se odvojio. Hrvatski rekord drži Luka Modrić...

Cristiano Ronaldo postao je igrač s najviše reprezentativnih nastupa u povijesti nakon što je u četvrtak 197. put zaigrao za Portugal. Ronaldo je zaigrao od prve minute za Portugal u susretu protiv Lihtenštajna na otvaranju kvalifikacija za Euro 2024. godine upisavši 197. nastup u nacionalnom dresu. Do večerašnjeg ogleda dijelio je rekord s kuvajtskim napadačem Baderom Al-Mutawom.

Međutim, portugalski kapetan se sada odvojio na vrhu sa 197 nastupa. Al-Mutawa je drugi sa 196 nastupa, dok je treći malezijski nogometaš Soh Chin Ann sa 195 reprezentativnih nastupa. Slijede Egipćanin Ahmed Hassan (184), Omanac Mubarak (183), Španjolac Sergio Ramos (180)....

Ronaldo je u portugalskom dresu debitirao u kolovozu 2003. u prijateljskom susretu protiv Kazahstana.

Spomenimo i kako je hrvatski rekorder Luka Modrić sa 162 nastupa u dresu vatrenih.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije