Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPUNO MIRAN

Modrić ima poruku za vodstvo Reala: Zna se što želim, nadam se da to želi i klub

Spanish Super Cup Final - Real Madrid v Athletic Bilbao
Foto: ALBERT GEA/REUTERS
1/5
21.01.2022.
u 11:15

– S klubom sam u dobrom odnosu, tako je i dalje. Sigurno ćemo postići sporazum i napraviti ono što smatramo da je najbolje za obje strane.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić uvjeren je kako će produljiti ugovor s Real Madridom koji istječe 30. lipnja, jer "želi ostati u klubu" i jer je ranije produljenje ugovora "dogovorio u dvije minute".

– Nadam se da ću u Real Madridu napuniti 38 godina, kao Gento – izjavio je 36-godišnji Modrić za klupsku televiziju Real Madrid TV u povodu smrti nekadašnjeg igrača Paca Genta.

Gento, koji je nastupao za kraljevski klub od 1953. do 1977. godine, umro je u utorak u dobi od 88 godina. Taj bivši španjolski reprezentativac jedini je nogometaš s osvojenih šest naslova prvaka Europe. Bio je počasni predsjednik Real Madrida.

Foto: Reuters

– Uvijek je bio izrazito skroman, jako dobra osoba, te je pokazivao da smo mu (mi igrači) dragi kad bismo se susreli na Santiago Bernabéu ili u centru za treniranje Valdebebas – rekao je Modrić, najstariji igrač Real Madrida.

Hrvatski vezni igrač ove sezone odigrao je 22 utakmice prilikom kojih je pet puta dodao za pogodak, a zabio je i jedan gol. 

– Maksimalno uživam u nogometu, više nego ikada. Osjećam se dobro – istaknuo je nakon što je prošlu nedjelju proglašen najboljim igračem (MVP) finalne utakmice španjolskog Superkupa između Real Madrida i Athletic Bilbaa. U njoj je postigao svoj jedini gol ove sezone u pobjedi od 2:0.

Za pet mjeseci istječe mu jednogodišnji ugovor koji je bio potpisao 25. svibnja 2021.

– S klubom sam u dobrom odnosu i tako nastavlja biti. Sigurno ćemo postići sporazum i napraviti ono što smatramo da je najbolje za obje strane – izjavio je Modrić.

– Ranije nam nisu trebale ni dvije minute za postizanje sporazuma oko produljenja ugovora. Trenutačno ne razmišljam o tome. Zna se što ja želim, nadam se da klub želi to isto – dodao je.

Soccer Football - Spanish Super Cup Final - Real Madrid v Athletic Bilbao - King Fahd International Stadium, Riyadh, Saudia Arabia - January 16, 2022 Real Madrid's Luka Modric celebrates scoring their first goal REUTERS/Albert Gea Photo: ALBERT GEA/REUTERS
Foto: ALBERT GEA/REUTERS

Mediji su proteklih tjedana nagađali kako je već dogovorio produljenje za dodatnih godinu dana, do 30. lipnja 2023., no Realov trener Carlo Ancelotti to je odbacio kao neistinito rekavši kako Modrić nije potpisao novi ugovor, ali da "on s Real Madridom ima doživotni ugovor".

Bivši crnogorski napadač Real Madrida i Modrićev susjed u predgrađu glavnog španjolskog grada Predrag Mijatović izjavio je u srijedu kako je hrvatski igrač "čudesan".

– Otkad je došao u klub (2012. godine), živi za ovu profesiju i klub. Cijeli je život posvetio tome da igra na visokoj razini. Modrić i (Karim) Benzema pokazuju da godine nisu bitne – izjavio je Mijatović za radijsku postaju Radio Marca.

Real Madrid vodeća je momčad prvenstva s četiri boda više od drugoplasirane Seville. Pobjedom od 2:1 nad Elcheom na produžetke izborio je u četvrtak navečer četvrtfinale španjolskog kupa, a u osmini finala Lige prvaka igrat će idući mjesec protiv francuskog PSG-a.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar nekakav
nekakav
12:48 21.01.2022.

ako ga sad ostave, samo će odložiti neminovan pad za godinu, dvije, tri. ono što je barca radila i radi čega sad plaća cijenu, čeka i real. svaka velika momčad ima doba uspjeha i doba očaja. real u svojoj školi nogometa nema nikakvih potencijala, a na tržištu konkurencija je sve jača, i generalno bogatija od njega. za 1-2 godinu svi bolji igrači će sanjati newcastle i saudijske petrodolare. parirati im nema tko. perez je u realu još godinu dvije. real je upropastio jovića, ozbiljnog napadača, nije mu pružio priliku, tu malu minutažu, to je sramota. samo zahvaljujući koroni i općoj krizi zbog nje u sportu, i financijama, real ima nekih uspjeha. to ide kraju, otvaraju se ruke i pune pluća kod drugih. oslanjati se na lukicu je super za naše medije. al za rezultate u idućim godinama, lukica je već odavno prošlost. na lukinom mjestu svatko igra relativno dobro. to ćete vidjeti kad luke zbilja ne bude u realu. sjećanja u sportu blijede ko i u životu, za sezonu dvije real neće znati za luku, osim ako se uspije ko mijatović prikrpati na neko uhljebničko mjesto.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
12:33 21.01.2022.

Ako Real kani zadržati vezni red do mirovine, ne piše im se dobro . Završit će kao Barca za godinu-dvije.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
11:49 21.01.2022.

Nije lako svim trkačima za loptom s ovih prosora al i ne samo ovih prostora, ono... kad znaš da ga nitko nikad nadmašiti neće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije