Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPUNO MIRAN
Povratak na članak

Modrić ima poruku za vodstvo Reala: Zna se što želim, nadam se da to želi i klub

– S klubom sam u dobrom odnosu, tako je i dalje. Sigurno ćemo postići sporazum i napraviti ono što smatramo da je najbolje za obje strane.

Komentari 3

Avatar nekakav
nekakav
12:48 21.01.2022.

ako ga sad ostave, samo će odložiti neminovan pad za godinu, dvije, tri. ono što je barca radila i radi čega sad plaća cijenu, čeka i real. svaka velika momčad ima doba uspjeha i doba očaja. real u svojoj školi nogometa nema nikakvih potencijala, a na tržištu konkurencija je sve jača, i generalno bogatija od njega. za 1-2 godinu svi bolji igrači će sanjati newcastle i saudijske petrodolare. parirati im nema tko. perez je u realu još godinu dvije. real je upropastio jovića, ozbiljnog napadača, nije mu pružio priliku, tu malu minutažu, to je sramota. samo zahvaljujući koroni i općoj krizi zbog nje u sportu, i financijama, real ima nekih uspjeha. to ide kraju, otvaraju se ruke i pune pluća kod drugih. oslanjati se na lukicu je super za naše medije. al za rezultate u idućim godinama, lukica je već odavno prošlost. na lukinom mjestu svatko igra relativno dobro. to ćete vidjeti kad luke zbilja ne bude u realu. sjećanja u sportu blijede ko i u životu, za sezonu dvije real neće znati za luku, osim ako se uspije ko mijatović prikrpati na neko uhljebničko mjesto.

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
12:33 21.01.2022.

Ako Real kani zadržati vezni red do mirovine, ne piše im se dobro . Završit će kao Barca za godinu-dvije.

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
11:49 21.01.2022.

Nije lako svim trkačima za loptom s ovih prosora al i ne samo ovih prostora, ono... kad znaš da ga nitko nikad nadmašiti neće

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.