Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka, svaka čast

Modrić gestom oduševio poznatog srbijanskog igrača, evo kako mu je pomogao

Luka Modrić i Nemanja Matić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
06.04.2018.
u 09:51

Luka Modrić uključio se u akciju i razveselio njegova sina

Nogometaš Manchester Uniteda i reprezentativac Srbije Nemanja Matić htio je razveseliti svog sina za rođendan i čvrsto je odlučio nekako doći do Cristiana Ronalda.

Portugalac je, naime, idol njegovu sinu i znao je da će ga bilo kakav kontakt s njim usrećiti. Tu se u priču uključio i hrvatski nogometaš Luka Modrić koji je spojio Matića i Ronalda te svog suigrača zamolio da sudjeluje u iznenađenju.

Foto: Screenshot/reuters
Ronaldo je to prihvatio i malom Filipu poslao videoporuku. Rekao mu je da ga veseli što imitira njegovu proslavu gola te mu poručio da će se uskoro i vidjeti.

Na kraju je Matić na društvenim mrežama zahvalio Ronaldu i Modriću te napisao ono što zapravo i jest najvažnije: "Moj sin je sretan."

Komentara 15

DU
Deleted user
10:45 06.04.2018.

A mogli smo obavjestit naciju da Nemanjin sin slavi rođendan i izostavit Modrića, isti učinak brže gotovo

Avatar Roy Bean
Roy Bean
03:39 07.04.2018.

evo meni inspiracije da se odem posrat. neš ti novinarstva.

M3
Miške 3
11:02 06.04.2018.

Nemanja fra Brne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije