Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJSTORIJA

Čudo iz BiH: Pogledajte potez koji je zasjenio Ronaldove škarice

Antonio Vidović
Foto: Printscreen Youtube
05.04.2018.
u 10:12

Antonio Vidović (28) zabio je dva gola u pobjedi Orašja nad Čapljinom (3:1) u drugom razredu BiH nogometa. Gol postignut škaricama za pamćenje je.

Cristiano Ronaldo u utorak je zabio senzacionalan gol u pobjedi njegova Reala protiv Juventusa (3:0) u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

Portugalčev gol škaricama u Torinu obišao je svijet, a dan kasnije isto je napravio nogometaš iz Orašja.

Zove se Antonio Vidović (28) i zabio je dva gola u pobjedi Orašja nad Čapljinom (3:1) u drugom razredu BiH nogometa, a gol postignut škaricama za pamćenje je.

Vidović se nakon ubačaja s desne strane sjajno snašao i s 12 metara pogodio protivničku mrežu. Bio je to gol ništa manje lijep od Ronaldova.

Komentara 8

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
10:47 05.04.2018.

Šteta sto je novinar Marko Pavić tek prije tri dana saznao za nogometne škarice pa je od ushita veselja otkrivanja tople vode i amerike istrazivao po cijelom svijetu jel jos netko ikada igdje tako zabio ... Inace za autora nema nogometasa koji nije minimalno 3 puta na taj nacin zabio gol a tek da obidjes trninge nase djecice od 12 godina u RH ne BIH vidio bi da malci rade salto skarice zabijaju glavom bolje i vise nego odrasli profesionalci

IL
ilijan
10:28 05.04.2018.

Tu je sudac trebao svirati kontra prekršaj i dodijeliti žuti karton Ronaldu zbog visoko podignute noge tj. opasne igre.

PR
prarvat
12:02 05.04.2018.

zanimljiva je reakcija publike

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije