Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUNDO DEPORTIVO

Modrić definitivno ostaje u Real Madridu. Otkriveno je koliko će zaraditi hrvatski virtuoz

Copa del Rey - Semi Final - First Leg - Real Madrid v FC Barcelona
JUAN MEDINA/REUTERS
19.05.2023.
u 10:22

Hrvatska zvijezda trebala bi od iduće sezone i dalje nositi dres kraljevskog kluba na Santiago Bernabeu

Kapetan vatrenih i desetka Reala, Luka Modrić, još uvijek nije potpisao novi ugovor s najtrofejnijim europskim klubom, ali mediji pišu kako je to samo puka formalnost. Naime, već je navodno sve dogovoreno za produljenje suradnje za još jednu godinu, jedino bi Modrić mogao biti rezerva dvostruko mlađem Judeu Bellinghamu

Uskoro 38- godišnji veteran i dalje je jedan od ključnih igrača kraljevskog kluba što pokazuje činjenica da je ove sezone odigrao 50 utakmica i skupio gotovo 3000 minuta. Za to vrijeme na terenu ostvario je po šest pogodaka i isto toliko asistencija, a u nekoliko navrata bio je kapetan u izostanku Karima Benzeme. 

GALERIJA Marca: Modrić je pozvan na sastanak u Realu.rekli su mu da je zamjena

Copa del Rey - Semi Final - First Leg - Real Madrid v FC Barcelona
1/5

Realova uprava i Florentino Perez će pred Luku staviti ugovor na još godinu dana po istim uvjetima kakve je imao i na prošlom ugovoru, prenosi španjolski Mundo Deportivo, radi se o iznosu od 10 milijuna eura po sezoni.

VEZANI ČLANCI:

Jedino, hrvatski nogometaš će od iduće sezone imati nešto drugačiju ulogu jer bi mogao više nego inače počinjati susrete s klupe za pričuve. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Asterix
Asterix
11:29 19.05.2023.

Pametnije bi mu bilo da krene Ronaldovim stopama. Slijedeća sezona bi mogla biti razočaravajuća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije