Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
L'EQUIPE

Najpoznatiji sportski list bez milosti prema Luki: 'Uništio ga je Cityev presing. Bio je nevidljiv'

Champions League - Semi Final - Second Leg - Manchester City v Real Madrid
Foto: Jason Cairnduff/REUTERS
1/4
18.05.2023.
u 17:08

Desetka Reala i vatrenih nije odigrala najbolju utakmicu, a svjetski mediji su uglavnom prosipali kritike

U finalu nogometne Lige prvaka, 10. lipnja u Istanbulu, igrat će Inter i Manchester City nakon što je engleska momčad u polufinalnom uzvratu, na svom Etihadu, posve nadigrala Real Madrid s 4-0 (2-0). Veliki korak prema finalu klub iz Manchestera je napravio u prvom poluvremenu nakon kojeg je vodio 2-0, a oba gola je dao Bernardo Silva, u 23. i 37. minuti.

Real je dodatno potonuo u 76. minuti kada je Eder Militao pogodio vlastitu mrežu za 3-0 Cityja. Konačnih 4-0 postavio je Julian Alvarez golom u 91. minuti. Hrvatski kapetan Luka Modrić odigrao je 63. minute i europski mediji uglavnom nisu pozitivno ocijenili njegov nastup, a poprilično kritičan bio je ugledni francuski dnevnik L'Equipe

GALERIJA Osijek objavio fotografije unutrašnjosti stadiona

Champions League - Semi Final - Second Leg - Manchester City v Real Madrid
1/8

Modrić je petorica Realovaca dobio mizernu ocjenu 3, dok je najveća moguća ocjena desetka, ali to vrlo kritični medij daje vrlo rijetko. Najbolju ocjenu kod kraljeva dobio je vratar Courtois koji je primio četiri pogotka, ali obranio je niz teških lopti pa pa je prema Francuzima bio najbolji pojedinac gostiju. 

VEZANI ČLANCI:

- Modrića je pojeo Cityjev presing, a utjecaj Realova veterana na utakmicu limitiran je Realovim manjkom posjeda lopte u susretu. Bio je nevidljiv veći dio vremena, igrač kao on teško se može istaknuti, ako njegova momčad ne dodirne loptu. Fizički su ga izdominirali, Cityjev pritisak ka ga je pojeo i zapravo nije ni poštenoi ušao u utakmicu - smatraju novinari L'Equipea. 

 

Komentara 3

DU
Deleted user
18:10 18.05.2023.

Real se raspao kada je Modrić izašao, uostalom taktiku slaže trener. Zašto je tako postavio i grače i igru treba putati njega a ne Modrića.

Avatar Bobiii
Bobiii
18:02 18.05.2023.

Loše postavljena igra, Ancelotti je potcijenio Citty, trebao je igrati sa pojačanim veznim redom,odnosno sa napadačem manje. Ne bi ih to spasilo jučer,ali bi puno bolje izgledalo

PR
prajdali100
17:19 18.05.2023.

Bolje im je da se upitaju gdje im je PSG !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije