Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ako ode James

Modrić će poput Ronalda uskoro zarađivati milijune na ovom triku?

Modrić
Foto: Reuters
1/5
17.05.2017.
u 13:03

Michael Laudrup, Clarence Seedorf, Luis Figo, Robinho, Wesley Sneijder, Lassana Diarra, Mesut Özil i James Rodriguez samo su neki od poznatih igrača koji su posljednjih desetljeća nosili Realovu desetku.

Nakon što je u nedjelju na stadionu Santiago Bernabeu James Rodriguez odigrao možda jednu od posljednjih utakmica za Real, postavlja se pitanje tko bi mogao biti nasljednik njegova dresa. Poznato je da je desetka kraljevskog kluba rezervirana za zvučna imena i poznate osobe.

Marca piše da bi slavnu desetku mogao naslijediti i Kylian Mbappe iz Monaca kojeg Real planira ovo ljeto staviti u svoje redove.

Michael Laudrup, Clarence Seedorf, Luis Figo, Robinho, Wesley Sneijder, Lassana Diarra, Mesut Özil i James Rodriguez samo su neki od poznatih igrača koji su posljednjih desetljeća nosili Realovu desetku.

U posljednje vrijeme spominje se i jedno hrvatsko ime – Luka Modrić. S obzirom na to da je Lukin broj u hrvatskoj reprezentaciji upravo broj deset, postoji šansa da Luka naslijedi Rodriguezov broj dresa. 

Podsjetimo, prije devet godina, nakon odlaska Raula iz Reala, Cristiano Ronaldo dobio je slavnu sedmicu na svom dresu s kojom je napravio pravi marketinški trik. Razvio je vlastitu marku, danas poznatu CR7.

Hoće li marketing i ovaj put odraditi svoje te od Luke Modrića napraviti brend LM10 poput Ronalda, doznat ćemo već ovog ljeta.

 

Komentara 3

JO
jozomeda
15:07 17.05.2017.

Luka je legenda,milina ga gledati kako igra

Avatar nekakav
nekakav
13:28 17.05.2017.

ne znam baš da bi netko iz kine kupovao dres sa LM10... ako sad ne kupuje nitko broj 19, jedna zanimljiv prosti broj, kako će kupovati dres sa 10-om, i to od igrača čija vrhunska karijera završava ove godine, pogledamo li njegovu starost?! halo, lik nije planetarni magnet ni faca, pa neće ni sad. da sadi ma 21 godinu, i igra u realu, ajd. ali ovak, isluženi vrabac ne može biti marketinški zanimljiv. ne zaboravite da dolazi iz hrvatske, ne portugala, engleske, i nema veliko i bogato domaće tržište.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije