Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide na Otok

United i Real se dogovorili, James seli na Old Trafford

Colombia's soccer player James Rodriguez controls the ball during his presentation at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, July 22, 2014. Real Madrid have signed Rodriguez from Monaco on a six-year contract, the La Liga club said on Tuesday. The World
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
16.05.2017.
u 15:45

Kraljevski klub je pristao na 50 milijuna eura odštete, a Kolumbijac bi do kraja ovoga tjedan trebao dogovoriti sve detalje novog ugovora. Nagađa se kako će transfer biti objavljen u nedjelju nakon što Real odigra utakmicu zadnjeg kola protiv Malage

Prema pisanju španjolskih novina čelnici Real Madrida i Manchester Uniteda dogovorili su sve detalje oko transfera Jamesa Rodrigueza na Old Trafford.

Kraljevski klub je pristao na 50 milijuna eura odštete, a Kolumbijac bi do kraja ovoga tjedan trebao dogovoriti sve detalje novog ugovora. Nagađa se kako će transfer biti objavljen u nedjelju nakon što Real odigra utakmicu zadnjeg kola protiv Malage.

Posljednjih dana nagađalo se kako bi James mogao preseliti u Chelsea, koji je navodno ponudio više, no 25-godišnji kolumbijski veznjak želi na Old Trafford.

Da je posao blizu realizacije potvrdio je i Jamesov otac Juan Carlos Restrepo.

- Siguran sam kako dolazi Jamesovih pet minuta. Više volim da moj sin igra u drugom klubu nego da sjedni na klupi u Realu -  rekao je Carlos Restrepo.

Rodriguez završava treću sezonu u dresu Kraljevskog kluba u koji je stigao iz Monaca za 70 milijuna eura nakon blistavih predstava na svjetskom prvenstvu u Brazilu. Ipak, nije se uspio izboriti za veću minutažu u jakoj konkurenciji kod trenera Zinedinea Zidanea pa se odlučio na odlazak na 'otok'.

Britanski mediji javljaju kako je James imao samo jedan uvjet prije potpisa ugovora. Želi dres s brojem 10 ako ovoga ljeta Old Trafford napusti Wayne Rooney.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije