Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA GESTA

Modrić oduševio porukom dječaku: 'Vodim te u svlačionicu Reala'

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
12.05.2017.
u 12:22

- Ako dođeš, odvest ću te u svlačionicu da upoznaš sve igrače. Čuvaj se i vidimo se uskoro - poručio je Modrić

Luka Modrić i Robbie Keane prijatelji su još iz vremena dok su igrali u Tottenhamu. Put im se nakon toga razdvojio, Modrić je u Realu, a Keanov posljednji klub bio je LA Galaxy, ali se često čuju. Uz to je Keanov sin, Robbie Junior, veliki je fan kapetana hrvatske reprezentacije pa mu je Modrić poslao prigodnu poruku.

- Bok mali Keano, kako si? Samo te želim pozdraviti i zaželjeti ti sve najbolje za rođendan. Čuo sam da ćeš uskoro doći u Madrid pogledati našu utakmicu. Ako dođeš, odvest ću te u svlačionicu da upoznaš sve igrače. Čuvaj se i vidimo se uskoro - poručio mu je Modrić, a Keane je to objavio na Instagramu.

Robbie Keane je odgovorio:

- Divna poruka moga bivšeg suigrača Luke Modrića. Mali Keano je uzbuđen i veseli se što će te vidjeti.

A korisnici Instagrama su oduševljeni su ovim Modrićevim potezom. "Modrić je sjajan tip", jedan je od komentara.

Komentara 3

CR
Crixus
11:13 13.05.2017.

Pa engleski mu je ok, sta bi trebao imat cisti engleski naglasak mozda? Poslusaj malo ostale strane igrace u premiershipu pa mi reci jel imaju proper english

KL
killer_lepi
14:03 12.05.2017.

Russian english hhahaaa toliko vani, a nema pojma proper english. engleski ko taxisti iz New Yorka....maj maderbiz from Moskau and maj fader iz from Kijev hahaha aj kejm hir to bi an ektor...aj draj a keb nau.....lolchina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije