Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milorad Damjanić

Mladost u dugovima! Plaće igračima ponovno kasne

16.10.2019.
u 08:19

Naši igrači ne igraju samo zbog novca, ali imaju svoje obitelji i njima je potrebna likvidnost. Nadam se da će se stvari početi rješavati jer inače može doći trenutak kad će taj problem i kod igrača, svjesno ili nesvjesno, izaći na vidjelo – kaže Bajić

Trebala je to biti konferencija za novinare o polufinalnom turniru Hrvatskoga vaterpolskog kupa koji se ovih dana održava u Zagrebu, kao i o subotnjoj zagrebačkoj premijeri Lige prvaka (dolazi Dinamo iz Tbilisija), ali razgovor je otišao drugim putem, propitivano je financijsko poslovanje Mladosti. A direktor kluba Milorad Damjanić kao da je jedva dočekao da se nekom izjada...

– Predstečaj je okončan, stare smo dugove s devet sveli na milijun kuna (najviše se duguje Paviću i Raduu – op. a.), ali nastali su i novi dugovi jer smo željeli stvoriti momčad koja se u Ligi prvaka ravnopravno može nositi s konkurentima. A to, naravno, košta i plaće kasne. Zato javno zahvaljujem igračima i trenerima na strpljenju, ali svjesni smo da i ono ima svoje granice. Nema sponzorstava, nema donacija, barem polovica članova Izvršnog odbora (11 članova – op. a.) ne radi ništa, prostor za manevar nam je mali i da nema Grada Zagreba, ne znam kako bismo se pokrili. Na žalost, mi imamo momčad za Ligu prvaka, ali i Izvršni odbor za županijsku – pomalo rezignirano ustvrdio je Damjanić.

U takvoj situaciji nije lako ni treneru Zoranu Bajiću, ali on ističe:

– Naši igrači ne igraju samo zbog novca, ali imaju svoje obitelji i njima je potrebna likvidnost. Nadam se da će se stvari početi rješavati jer inače može doći trenutak kad će taj problem i kod igrača, svjesno ili nesvjesno, izaći na vidjelo – kaže Bajić.

Mladost večeras u 19.30 sati u susretu s Jadranom lovi prvo mjesto na turniru i lakšeg suparnika u polufinalu Kupa.

Ključne riječi

Komentara 2

ČE
četverac
23:51 17.10.2019.

Mladost je opet pokazala prevelike apetite. Bowena, Ćuka, Bukića, Marcelića, Radua, Vrlića, Miloša, Kunca... treba platiti.

RO
RogaBabaroga
09:51 16.10.2019.

da, a oni ne strajkaju! igraju i nadaju se!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije