Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA LP

Mladost ostala i bez Bukića, Splićani u najjačem sastavu

11.11.2020.
u 17:56

Istim zrakoplovom na Siciliju su otputovali i vaterpolisti Jadrana (kao i kotorskog Primorca), ali Splićani nemaju problema s bolesnima i nastupit će u najjačem sastavu

U ozbiljno slabijem sastavu otputovali su jučer vaterpolisti Mladosti na Siciliju, gdje ih u Sirakuzi očekuje nastup na kvalifikacijskom turniru Lige prvaka. Osim vratara i kapetana Ivana Marcelića te Marina Dašića, koji su bili pozitivni na COVID-19, u zrakoplovu se nije našao ni Luka Bukić koji je bio negativan, ali ima temperaturu i još neke simptome, pa ni on nije otputovao. U klubu najavljuju da bi se mogao priključiti momčadi u petak, naravno ako sve bude u redu i njegovo zdravstveno stanje se poboljša.

Istim zrakoplovom na Siciliju su otputovali i vaterpolisti Jadrana (kao i kotorskog Primorca), ali Splićani nemaju problema s bolesnima i nastupit će u najjačem sastavu. I kreću prvi, već danas u 17 sati sastaju se s Primorcem koji s trenerske klupe vodi Sandro Sukno. Pa će se tako jedan protiv drugoga naći bivši suigrači iz Juga i reprezentacije Mile Smodlaka i Sandro Sukno.

– Zbog korone cijela nam je momčad bila u karanteni i sigurno nismo u najboljoj formi. No borit ćemo se – ističe Smodlaka.

Veliki broj koronavirusom zaraženih igrača natjerao je Hrvatski vaterpolski savez da odgodi završni turnir Kupa, najavljen za 28. i 29. studenoga. Vjerojatno će se igrati u siječnju. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije