Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTPUTOVALI PREMA SICILIJI

Mladost zbog korone ostala bez Marcelića i Dašića, a bolestan je i Bukić

Ivan Marcelić
Goran Stanzl/Pixsell
10.11.2020.
u 11:22

Žapci u charteru u kojem su bili i igrači Jadrana i Primorca

Vaterpolisti Mladosti otputovali su jutros iz Zagreba prema Siciliji, charterom preko Splita (gdje su im se u zrakoplovu pridružili igrači Jadrana i kotorskog Primorca), ozbiljno oslabljeni.

Prvi vratar i kapetan Ivan Marcelić i Marin Dašić pozitivni su na COVID-19, a Luka Bukić bio je negativan, ali ima temperaturu i još neke simptome, pa niti on nije otputovao. U klubu najavljuju da bi se on mogao priključiti momčadi u petak, naravno ako sve bude u redu i zdravstvena mu se situacija poboljša.

U takvoj situaciji, bez trojice igrača od kojih su dva ključna, mladostašima će još teže biti ostvariti ono što je ionako izgledalo teško dostižno - kvalificirati se u Ligu prvaka.

Jer Zagrepčani prvo imaju tešku A2 skupinu, u kojoj je i mađarski Szolnoki, a u kojoj moraju biti prvi, a potom ih još očekuje dvoboj s najboljim iz A1 skupine (u kojoj su Jadran, Primorac, Ortigia, Barcelona i Steaua) jer samo jedna momčad iz Sirakuze, grada u kojem se igra turnir, može u Ligu prvaka.

- Iako smo značajno oslabljeni, u Italiju putujemo sa željom da osiguramo Ligu prvaka. Utakmica sa Szolnokijem vjerojatno će odlučivati o pobjedniku naše skupine. Turnir je zahtjevan, u pet dana odigrat ćemo četiri utakmice, ali dat ćemo sve od sebe da budemo pravi - kazao je uoči puta trener Mladosti Zoran Bajić.

Komentara 1

TR
Travno221
11:36 10.11.2020.

Ovo je gotovo nemoguća misija. Ispada da su se ranije trebali pozaražavati. Ali vjerovali su Stožeru...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije