Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobre vijesti

Mladost dobila pozivnicu za Ligu prvaka

Josip Vrlić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
04.07.2019.
u 14:47

Natjecanje u skupinama započet će 8. listopada

Vaterpolisti Mladosti i iduće će sezone nastupiti u Ligi prvaka. Dobili su pozivnicu Lena, a to znači da neće morati igrati naporne kvalifikacije.

Natjecanje u skupinama (dvije po osam klubova) započet će 8. listopada, a završni turnir, Final Eight, na rasporedu je od 5. do 7. lipnja 2020. godine. 

U Mladosti se nadaju da će u novoj sezoni igrati još važniju ulogu u Europi, a zalog za to vide u pristupanju dvojice hrvatskih reprezentativaca - Luke Bukića i Josipa Vrlića

No, i otišla su trojica: Ivan Buljubašić u Olympiakos, Antonio Petković u Šibenik i Marino Čagalju Jadran (HN).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije