Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTONIO MARIN

Mladi vatreni briljira u dresu Šibenika i krči put do A vrste, a kod Bjelice se nije naigrao

Velika Gorica: Kvalifikacije za U21 Europsko prvenstvo, Hrvatska Azerbajdžan
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
20.09.2021.
u 11:36

Kakav je dojam na mene ostavio izbornik Igor Bišćan? Odličan!”, zaključio je Antonio Marin

U susretu 9. kola Prve HNL Šibenik je na Šubićevcu protiv Lokomotive slavio sa 2-1.   Strijelac oba gola za domaćine bio Antonio Marin, u 5. i 78. minuti, dok je za Lokomotivu zabio Marko Dabro u 28. minuti iz penala.

Upravo Marin oduševljava u narančastom dresu. On je u Šibenik stigao ljetos na posudbu iz Dinama u kojemu se nije naigrao još od Bjeličinog razdoblja, a sada je postigao već četiri gola u novome dresu. U brojkama, do dolaska na Šubićevac u četiri prvoligaške sezone i 36 prvenstvenih utakmica za Dinamo i Lokomotivu postigao samo jedan gol, a ove sezone u devet nastupa već četiri.

Na to Marin za službene stranice Hrvatskog nogometnog saveza skromno kaže:

- Bitno je da smo pobijedili. A naravno da mi je drago da su golovi bili presudni. U Dinamu i Lokomotivi nisam uspio uloviti kontinuitet utakmica, a u Šibeniku sam od dolaska standardni prvotimac i to se osjeti u mojoj igri. Osjećam se odlično, uživam u nogometu i to daje rezultate - kaže i dodaje:

- U Šibeniku je sve leglo na svoje mjesto, dobio sam povjerenje trenera i suigrača, cijelog kluba. Nisam ni u jednom trenutku dvojio kad se pojavila opcija posudbe u Šibenik. Najvažnije mi je bilo igrati i razvijati se.

Vesele zasigurno i uspješni rujanski nastupi za U-21 reprezentaciju u kvalifikacijskom ciklusu za EP 2023. godine. Bišćanova klapa je dvjema pobjedama s istim 2:0 rezultatom nad Azerbajdžanom i Finskom obradovala navijače i pokazala da Hrvatska ima jako lijepu budućnost.  Antonio je sudjelovao asistencijom u utakmici s Finskom.

“Bilo je važno novi kvalifikacijski ciklus otvoriti pobjedama, momčad je ozbiljno shvatila utakmice protiv Azerbajdžana i Finske, povezali smo dvije pobjede i sada u miru možemo dočekati utakmice u listopadu protiv Norveške i Azerbajdžana i ciljati na novih šest bodova. Kakav je dojam na mene ostavio izbornik Igor Bišćan? Odličan!”, zaključio je Antonio Marin.

18.09.2021., Sibenik, stadion Subicevac - Hrvatski Telekom Prva liga, 9. kolo, HNK Sibenik - NK Lokomotiva. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Komentara 1

RE
RedTree
15:29 20.09.2021.

Po toj logici Jakoliš je još korak naprijed, jer ima još bolju statistiku. Pomalo sa senzacionalizmom. Malo realnosti. Korak po korak. Jedno je Hnl i igre protiv Istre i Dragovoljca, a drugo kad igraš van lige petice, u jakoj konkurenciji. A momku sretno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije