Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABIO I SEVILLI

Bišćanov 'wunderkind' priznao: Austrijanci su bili uporni, ali želio sam igrati jedino za Hrvatsku

15.09.2021.
u 08:45

– Austrijanci su bili vrlo uporni, pritiskali su, htjeli su da igram za njih, ali oduvijek sam bio jasan po tom pitanju: moja jedina domovina je Hrvatska i Austrijanci nisu imali nikakve šanse

Hrvatska U-21 reprezentacija uspješno je startala u kvalifikacijskom ciklusu za Europsko prvenstvo 2023. godine. Bišćanovi igrači svladali su Azerbajdžan (2:0) i Finsku (2:0), a u momčadi su se pojavila neka nova imena.

Jedno od njih je Luka Sučić, veznjak Red Bull Salzburga. Otkrio je da su ga Austrijanci željeli u svojoj reprezentaciji.

– Austrijanci su bili vrlo uporni, pritiskali su, htjeli su da igram za njih, ali oduvijek sam bio jasan po tom pitanju: moja jedina domovina je Hrvatska i Austrijanci nisu imali nikakve šanse. To je oduvijek bio moj san i nogometni cilj da igram za Hrvatsku. Trudit ću se maksimalno u svakoj utakmici u klubu i reprezentaciji i čekati svoju priliku, vjerujem da ću je dočekati. Kao mali nisam propuštao utakmice reprezentacije, gledao sam idola Luku Modrića. U mladoj reprezentaciji nosim njegovu desetku, te sanjam jednog dana zaigrati u momčadi s Lukom, u A reprezentaciji - rekao je 'wunderkind' za službene stranice HNS-a.

Komentara 7

Avatar sulejmanovokopile
sulejmanovokopile
10:43 15.09.2021.

A u za 4-5 godina : R.Šimić Ljubić S. Biuk Majer Sučić Ivanušec Sosa(Bradarić) Gvardil Krizmanić Stanišić Golman (nebitno ima ih 5 vrlodobrih) Ali tu su podjednako dobri : Šutalo,MoroMarin,Bulat,Kačevanda,Marco Pašalić,Mitrović,Vidović,Vicinger.... Ova generacija miriše na "Ruse" . Neki se neće... Ova generacija miriše na "Ruse" . Neki se neće razvit u vrhunske nogometaše, ali vjerujem da će ih bar 6-7 biti u Europi imena . I oko njih će se stvarat kostur. Onomad 98* kad su "francuzi" uzeli bronzu reko sam sebi to je to. Ali poslje "Rusa" sam ubijeđen da nismo dosegli ono što nam pripada.

DO
Dostaviše
12:58 15.09.2021.

svaka cast! 10 ka u A repki te ceka.

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
13:23 15.09.2021.

Obavezno zvati i njega i Stanisica u A , otet ce nam ih , posebice Njemacka , tamo ima i Pasalic u Borusii , 1 minutu ih treba uvest a ne da ih izgubimo kao Sosu zamalo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije