Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ČETvRTFINALU

Mladi hrvatski košarkaši bolji i od Srba

Hrvatska Srbija Mazalin
fibaeurope.com
14.08.2013.
u 18:46

Najbolji u hrvatskim redovima bio je Ante Žižić koji je upisao 20 koševa i čak 18 skokova. Dragan Bender i Lovro Mazalin ubacili su po 14 poena.

Hrvatska U-16 košarkaška reprezentacija svladala je vršnjake iz Srbije sa 69:63 i tako se kao vodeća momčad skupine F plasirala u četvrtfinale Europskog prvenstva u Ukrajini.

Mladi su Hrvati prelomili utakmicu u 18. minuti kada su poveli sa 12 razlike. Srbi su u posljednjoj četvrtini dva puta uspjeli doći na dva koša zaostatka, no oba su puta naši reprezentativci odlično odgovorili te na kraju slavili s plus šest.

Najbolji u hrvatskim redovima bio je Ante Žižić koji je upisao 20 koševa i čak 18 skokova. Dragan Bender i Lovro Mazalin ubacili su po 14 poena. Kod Srbije je najraspoloženiji bio Vojislav Stojanović sa 23 koša.

Hrvatska će u četvrtfinalu igrati s četvrtom reprezentacijom skupine E u petak.

>> Repeša: Moji dečki preživjeli su puno toga pa tako i onaj "masakr"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije