Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čitatelji pomažu sastaviti momčad za utakmicu s Rusijom

Mladena Petrića umjesto Rapaića

04.09.2006.
u 17:47

Najnovije okolnosti u reprezentativnom kampu u Čatežu, odnosno odluka izbornika Slavena Bilića da se odrekne usluga Olića, Srne i Balabana, prema mišljenju čitatelja koji redovito glasuju na online stranicama Večernjeg lista, nije bitnije umanjila izglede za pobjedu Hrvatske u Moskvi. - Hrvatska će pobijediti s 1:0, a strijelac će biti Eduardo - uvjeren je Croasan.

Među približno 14 tisuća glasača najveće povjerenje uživa Stipe Pletikosa koji je i dalje uvjerljivo prvi izbor na vratima hrvatske nogometne reprezentacije. Ni situacija sa zadnjom linijom nije se značajnije promijenila. Ćorluka, R. Kovač, Sablić i Šerić i dalje su najbliže početnoj postavi koja bi se trebala suprotstaviti Rusima u Moskvi. Akcije Marka Babića i dalje rastu i brojni ga vide kao najbolje rješenje na lijevoj strani u zadnjoj liniji naše obrane.

A kao višenamjensko rješenje među obrambenom četvorkom nudi se Marijan Buljat. Zanimljivu formaciju ponudio je i CroPower koji smatra da u udarnoj postavi treba biti mjesta i za Mladena Petrića, i to umjesto Milana Rapaića. - Pletikosa - Ćorluka, Sablić, R. Kovač, Babić - Modrić, N. Kovač, Kranjčar - Eduardo, Klasnić, Petrić - postava je koju nudi naš čitatelj, uz primjedbu: - Petrić je tehnički ravnopravan Rapaiću, a osim toga Miki mu kondicijski ne može ni "osoliti" - smatra CroPower.

Sličnog je mišljenja i čitatelj pod nadimkom Dinamo koji je ustvrdio: - Petrić mora igrati! No, Miki i dalje uživa veliko povjerenje čitatelja i, što je još važnije, izbornika Bilića. Najmanje dvojba naši čitatelji imaju kada je u pitanju napadački dvojac. U napadu bi tako u Moskvi trebali istrčati Eduardo i Ivan Klasnić.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije