Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BRATE, KAD STIŽE?'

Izbornik Srbije se pohvalio: Rakitiću i Barceloni sređujem rakiju, ludi su za njom

Ivan Rakitić
Foto: Instagram
1/6
31.12.2017.
u 20:06

- Našu rakiju pila je i Barcelona. I traži još. Zove me Ivan Rakitić i pita 'brate, kad još stiže? Ovi moji iz Barce poludjeli za njom'. Pa kako da ti pošaljem, dođi po nju, kažem mu - rekao je Krstajić

Izbornik srbijanske nogometne reprezentacije Mladen Krstajić pohvalio se svojom rakijom koju proizvodi u vojvođanskom Banatskom Velikom Selu. Kaže da su ga rakije tražili i igrači Barcelone, a veza je naš Ivan Rakitić kojega poznaje iz Schalkea.

- Našu rakiju pila je i Barcelona. I traži još. Zove me Ivan Rakitić i pita 'brate, kad još stiže? Ovi moji iz Barce poludjeli za njom'. Pa kako da ti pošaljem, dođi po nju, kažem mu - rekao je Krstajić za Alo.

Ivan Rakitić
1/31

Krstajićevu rakiju je otac tenisačice Ane Ivanović nosio kao dar Bastianu Schweinsteigeru.

- Anin otac je zetu Bastianu nosio kofer sa svim vrstama naše rakije - kaže Krstajić.

Inače, Krstajić je nedavno preuzeo reprezentaciju Srbije koju će voditi na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Naslijedio je Slavoljuba Muslina koji je Srbiju po prvi puta pod tim imenom odveo na jedno veliko natjecanje, ali je odstupio nakon neslaganja sa Savezom. 

Komentara 11

NE
Nenadnbgd
21:25 31.12.2017.

Da li je moguće da su novinari VL toliko neobavešteni. Srbija je pod tim imenom učestvovala i 2010 na Svetskom prvenstvu u Južnoafričkoj republici.

PR
prajdali100
09:09 01.01.2018.

Znaci Raketa pije srpsku rakiju a mezi hrvatsku " domaćicu". Kako mu se da ?

MV
Mijat vrdoljak
20:35 31.12.2017.

Koji si ti mulac, ako je to i istina, propadne ti posao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije