Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNIMNO ZADOVOLJAN

Mitrašinović potpisao za Monzu: Svi u klubu silno se trude biti mi na usluzi

25.09.2021.
u 22:17

Sve što sam dosad vidio jako mi se sviđa, dvorana posebno, i sve što je na raspolaganju u njoj te smještaj u odvojenom dijelu hotela, u kojem mi igrači imamo apartmane.

Jedan od ponajboljih hrvatskih mladih odbojkaških reprezentativaca, 21-godišnji 206 cm visoki Tomislav Mitrašinović po povratku s EP-a uputio se prvi put u karijeri u inozemstvo. Potpisao je ugovor s talijanskim klubom Monzom, u kojem su prije igrali Žukoski, Raič i Sedlaček.

– Tek se upoznajem s klubom i svim osobama u klubu, kao i s igračima i stručnim stožerom. Sve što sam dosad vidio jako mi se sviđa, dvorana posebno, i sve što je na raspolaganju u njoj te smještaj u odvojenom dijelu hotela, u kojem mi igrači imamo apartmane. Svi se u klubu silno trude biti mi na usluzi prvih dana, a ja već polako svladavam i prve riječi talijanskog jezika, kaže Tomislav Mitrašinović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije