Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NE MOŽETE ME POVRIJEDITI'

Mislavu Oršiću je teško zbog svega što prolazi, javio se na Instagramu

Carabao Cup - Semi Final - Second Leg - Newcastle United v Southampton
Foto: Scott Heppell/REUTERS
1/2
05.02.2023.
u 08:45

"Ne možete me povrijediti", naslov je knjige Davida Gogginsa koju je Oršić objavio na fotografiji dok su njegovi suigrači igrači s Brentfordom.

Hrvatski nogometaši Mislav Oršić nije jučer konkurirao za nastup u momčadi posljednjeplasiranog sastava engleskog prvenstva Southampton u novom uvjerljivom porazu tog sastava, ovoga puta na gostovanju kod Brentforda koji je slavio s 3:0.

Oršić, koji je u Dinamu bio sjajan te je zabio gol za treće mjesto Hrvatske na SP-u u Kataru, ove je zime otišao u Premiership s velikim očekivanjima, no doživio je razočaranje. U Southamptonu praktički ne igra. Jučer nije bio ni u zapisniku, a u petak je igrao za drugu momčad kluba.

Očito je da Oršiću smeta ovakva situacija pa je na Instagramu objavio zanimljiv story. 

"Ne možete me povrijediti", naslov je knjige Davida Gogginsa koju je Oršić objavio na fotografiji dok su njegovi suigrači igrači s Brentfordom.

Foto: Instagram

Ključne riječi

Komentara 1

RS
rasta sev
11:25 05.02.2023.

Važno je biti uporan i strpljiv Sveci igraju neki stihijski nogomet bez nekog pravog sistema kao da trče po terenu svi kako kome padne na pamet te se čak međusobno sudaraju nisam vidio niti jednu smislenu akciju u njihovoj igri, nije čudo ako se spuste u niži rang, treba im bolji trener.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije