Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE BAŠ IZGLEDNO

Mislav Oršić bi se vratio u Dinamu, no u Maksimiru imaju jedan uvjet

Premier League - Southampton v Aston Villa
Foto: Dylan Martinez/REUTERS
1/5
31.05.2023.
u 10:03

Iako se puno priča o mogućem povratku u Dinamo, plavi bi klub  Oršića doveo samo na posudbu.

Mislav Oršić, nakon odlaska ove zime iz Dinama u Southampton za oko šest milijuna eura) nije imao puno prilika za igru.

Oršić je u Premier ligi dobio svega šest minuta na terenu, te je sve izglednije da će tražiti novi klub. Iako se puno priča o mogućem povratku u Dinamo, plavi bi klub Oršića doveo samo na posudbu.

Engleski novinar Ryan Taylor otkriva da Oršić nema klauzulu u ugovoru sa Southamptonom koja bi ga vezala za klub u slučaju ispadanja iz lige pa tako nema ni određenu visinu odštete za slučaj da ode u tom slučaju.

Southampton želi da Dinamo odustane od druge rate transfera koja je navodno oko tri milijuna eura. Taylor tvrdi da se Oršić nada povratku u Dinamo, ali da su klubovi trenutačno daleko od postizanja dogovora.

Vjerojatno će Oršić ipak ostati u nekoj od liga petice budući da Englezi otkrivaju interes klubova poput Montpelliera i Osasune. Nešto manje atraktivne ponude dolaze iz Turske, gdje su zainteresirani za njega Bjeličin Trabzonspor i Fenerbahče.

Ključne riječi

Komentara 2

DM
drazen.muhvic
11:20 31.05.2023.

Ima li koja ponuda za Oršu iz Južne Koreje?

SE
Senior2
16:05 31.05.2023.

Ne, ima iz Trogira. Trogirani s Oršićem planiraju postati najbolji klub u Splitu i okolici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije