Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Max! donosi

Ćiro: Karamarko, počni se baviti nogometom!

Max naslovnica
Foto: Max
01.04.2016.
u 19:23

Max! otkriva 10 razloga zbog kojih bi Zvonimir Boban trebao postati doministar sporta da bi se počele provoditi nužne reforme u organizaciji hrvatskog sporta...

U novom Maxu od subote, 2. travnja, Ćiro Blažević u britkom intervjuu otvoreno proziva hrvatsku vlast i HDZ-ova šefa Tomislava Karamarka kao najveće krivce za kaos u hrvatskom nogometu. Poručuje im da se hitno pozabave stanjem u HNS-u i upozorava:

– Nažalost, bio sam u pravu, Čačić nije ni smio postati izbornik...

Uz to, Max! otkriva 10 razloga zbog kojih bi Zvonimir Boban trebao postati doministar sporta da bi se počele provoditi nužne reforme u organizaciji hrvatskog sporta...

Novi Max! otkriva kako je hrvatski El Clasico trio Rakitić – Modrić – Kovačić već proglašen najboljom veznom linijom koja će nastupiti na Euru. Naravno, ako ih izbornik Čačić bude znao složiti zajedno... Max! donosi i sedam veličanstvenih El Clasica iz povijesti koji su ostali za sva vremena.

I prekaljeni strateg Ilija Lončarević potvrđuje da Hrvatska ima najbolje fantaziste u Europi, ali da to neće biti dovoljno za pravi rezultat... Zbog čega?

Max! specijal na 10 stranica posvećen je najvećem nogometnom geniju današnjice, preminulom Johanu Cruijffu. Samo Max! otkriva dvije skrivene epizode iz Cruijffove karijere – zbog čega je zavolio Hrvatsku i koji je to Hrvat spasio karijeru njegova sina Jordija te kako se veliki Johan u naponu snage usudio odbiti igrati na Svjetskom prvenstvu 1978. godine u Argentini, jer je na vlasti bila okrutna vojna hunta... Cruijff je bojkotirao prvenstvo, a Nizozemska je baš zbog toga izgubila naslov svjetskog prvaka od domaćina...

Max! donosi velike intervjue s dvojicom najintrigantnijih trenera u Hrvatskoj – Veselinom Vujovićem i novim izbornikom košarkaša Aleksandrom Petrovićem.

Max! donosi ekskluzivnu priču iz New Yorka s jednom od najvećih NBA zvijezda današnjice – Kevinom Durantom.

Max! predstavlja oca dalmatinskog i hrvatskog džuda, legendarnog Andriju Habulina iz Dubrovnika koji je u karijeri trenirao 27 doktora medicine, 117 pomorskih kapetana, znanstvenike, inženjere, gradonačelnike... I odgojio generacije boraca koji su se 1991. prvi stali u obranu Hrvatske...

Max! jedini u Hrvatskoj donosi i ekskluzivni intervju s najvećim igračem biljara u povijesti, Ronniejem O'Sullivanom...

Komentara 17

Avatar Feniks
Feniks
19:54 01.04.2016.

Zvone Boban se mora ispričati ako je glasovao za huligana s Iblerova trga.

MI
Miilekubura
20:03 01.04.2016.

Sad bi zi pistavljao izbornike, ministre , trenere birao igrace Ćiro preĆerao si

MI
Miilekubura
20:01 01.04.2016.

Ćiro ne mješaj se u politiku nije ona za tebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije