Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Održavaju formi

VIDEO O čemu su to Filipović i Drviš razgovarali nakon 'mokrog' treninga

Mirko Filipović i Stipe Drviš
Foto: screenshot/Facebook
1/6
22.06.2017.
u 09:02

Stipe Drviš je ovaj video sinoć objavio u prijenos uživo, da fanovima pokaže kako izgleda jedno obično večer u Mirkovoj dvorani, gdje oni i dalje redovno treniraju, iako je najbolji hrvatski borac u povijesti objavio svoje konačno umirovljenje

Mirko Filipović i Stipe Drviš ponovno su zvijezde društvenih mreža, nakon videa koji je Drviš objavio na Facebooku, gdje prvo njih dvojica malo spariraju, a nakon toga razgovaraju o nekim aktualnosti u borilačkom svijetu i šire, uz komunikaciju s prisutnim fanovima, piše Fightsite.

Stipe Drviš je ovaj video sinoć objavio u prijenos uživo, da fanovima pokaže kako izgleda jedno obično večer u Mirkovoj dvorani, gdje oni i dalje redovno treniraju, iako je najbolji hrvatski borac u povijesti objavio svoje konačno umirovljenje.

No, kako je i sam rekao, iz dvorane neće izaći nikada te će održavati formu dok god je živ. I Filipović je potpuno ozbiljan u tim namjerava, pa iz tog razloga ne čudi nevjerojatna forma kakvu često prezentira putem Facebooka.

Za cijelo vrijeme prijenosa su fanovi ostavljali komentare, pa su dečki na kraju sjeli te malo međusobno porazgovarali, ali i odgovorili na neka pitanja ili opaske koje su dolazile od strane onih koji su pratili prijenos. Pa pogledajte kako je to izgledalo u Cro Copovoj dvorani!

Komentara 7

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
10:37 22.06.2017.

Nakon mokrog tuša se ovlažili pa su pričali,dogovarali ko danas puni a ko prima! Toplooo, jako toplooo!!

JA
jaxjones123
10:07 22.06.2017.

o tome koliko će testosterona ubosti sljedeći ciklus

Avatar Hazl113
Hazl113
09:59 22.06.2017.

O tome tko je bogatiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije