Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sprema se spektakl

Fedor odgovorio Cro Copu: Zainteresiran sam za borbu

'10.03.2012., Arena Zagreb, Zagreb - Borilacki spektakl Cro Cop Final Fight. Mirko Filipovic vs Ray Sefo. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/6
21.06.2017.
u 18:28

Filipović je u prošlosti već pregovarao s Bellatorom i Scottom Cokerom, a posljednje mečeve je odradio u RIZIN-u, partnerskoj japanskoj organizaciji koja izmjenjuje borce s Bellatorom.

Fedor Emelianenko rijetko kada gostuje u emisijama tipa “The MMA Hour” Ariela Helwanija, posebno kada se radi o razgovorima na engleskom jeziku koji mu i nije jača strana. No, priredba koja je na rasporedu narednog vikenda u New Yorku, a na kojoj će se legendarni borac sučeliti s Mattom Mitrioneom ga je natjerala da učini i tako nešto. Zajedno sa ruskom prevoditeljicom koja mu je pomagala uspostaviti komunikaciju s voditeljem, Fedor se pojavio u novopečenom studiju “The MMA Houra” koji je doživio redizajn (baš kao i čitava stranica MMAFighting), piše Fight Site.

Čitav razgovor je vrlo zanimljiv, a u njemu se osvrnuo na mnoge stvari. Helwani je istaknuo da se Fedor koji put i nasmijao, što i nije nešto što se previše često viđa kada je u pitanju Posljednji Imperator.

Nama su najzanimljiviji dijelovi bili oni u kojima se dotiče rivalstva s našim legendarnim borcem Mirkom “Cro Cop” Filipovićem. Upitan o mečevima koje bi posebno istaknuo u profi karijeri, Rus odgovara:

“Meni je svaka borba zanimljiva zbog nekog razloga, u svakom meču možete pronaći nešto. Ali bih istaknuo prvu borbu s Minotaurom i meč protiv Cro Copa.”

Na meniju se našao i eventualni uzvrat s Mirkom. Cro Cop je naime, prije nekoliko tjedana prozvao svog velikog rivala. Filipović ne skriva da bi upravo protiv Emelianenka volio i konačno zaključiti karijeru. Što Fedor misli o tome? Obaviješten je o Cro Copovoj želji i prema svemu sudeći, ne bi imao ništa protiv.

“Znam da se Mirko želi boriti sa mnom. Zainteresiran sam, ako bi to bilo zanimljivo fanovima”, zaključio je kratko Rus.

Filipović je u prošlosti već pregovarao s Bellatorom i Scottom Cokerom, a posljednje mečeve je odradio u RIZIN-u, partnerskoj japanskoj organizaciji koja izmjenjuje borce s Bellatorom. Stoga želja Mirka i Fedorov odgovor imaju mnogo smisla…

Komentara 3

MO
matK.O.
13:41 22.06.2017.

volio bi da mirko ostvari pobjedu u jubilarnom desetom oproštajnom meču.

DU
Deleted user
08:42 22.06.2017.

Nisam u životu vidio više zadnjih i oproštajih borbi !!!!!

GV
golub Vaso
01:00 22.06.2017.

final fight episode 10, šišanje ovaca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije