CRO COP: ŽELIM POBJEDU

Pogledajte kako je bilo na vaganju: Mirko ima 105 kilograma, a Gonzaga 10 više!

Cro Cop
Foto: Printscreen Youtube
10.04.2015.
u 17:46

– Ovo je jedna od najvažnijih borbi u mom životu. Želim uzvrat i želim ga pobijediti. To mi je motivacija da treniram i borim se jače nego inače – rekao je Mirko u najavnom spotu.

Mirko Cro Cop Filipović i Gabriel Gonzaga odradili su službeno vaganje uoči sutrašnjeg UFC Fight Nighta u Krakovu. Oba borca izgledaju spremna pa bi sutrašnji meč mogao biti sjajan.

Mirku je vaga pokazala 105 kilograma, dok je njegov protivnik deset kilograma teži. Hrvatski je borac naglasio da se želi osvetiti Gonzagi za neočekivani nokaut prije osam godina.

– Ovo je jedna od najvažnijih borbi u mom životu. Želim uzvrat i želim ga pobijediti. To mi je motivacija da treniram i borim se jače nego inače – rekao je Mirko u najavnom spotu.

Službeno vaganje možete pogledati u videu od 25:55 minute.

>> Željan je osvete za najteži poraz u karijeri, brutalni nokaut od Gonzage

Komentara 8

Avatar Vrijeme
Vrijeme
19:31 10.04.2015.

Mirko je spremniji. Kao sto i Tayson jednom rece "taj visak kilograma je i onako samo salo". Naprijed Mirko.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:08 10.04.2015.

Mirko legendo, promijeni mu izgled!

ĆA
ćaćaća
20:50 10.04.2015.

mirko je legenda ali je prespor i trom za velike mečeve..možda da je skinuo kilažu na 99-100 g malo bi dobio na brzini a još uvijek je dovoljno težak..zapravo njegovi najbolji mečevi su bili sa nekih 100 kg..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije