Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV

Cro Cop otkrio dirljivu priču zašto je zaplakao u ringu

Cro Cop
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/14
09.03.2018.
u 14:03

– Mnogi tvrde da idem za novcem, no to nije istina, ja to stvarno volim. Isti dan nakon operacije odradio sam trening. Najteži su mi dani četvrtak i nedjelja, kada ne treniram – kaže Cro Cop

Ovaj petak gost Večernjakove televizije bio je naš najpoznatiji sportski gladijator i pionir slobodne borbe u Hrvatskoj, naše najveće aktivno borilačko ime – Mirko Cro Cop Filipović.

– Japanci mi nisu mogli ponuditi adekvatnog protivnika. Bellator mi je ponudio Roya Nelsona, što nisam mogao odbiti. To je moj život, moja strast, želim mu se revanširati. U onaj meč ušao sam ozlijeđen, nisam bio spreman. Sada osjećam da će biti drukčije – započeo je za Večernji TV Cro Cop  pa dodao:

 

– Mnogi tvrde da idem za novcem, no to nije istina, ja to stvarno volim. Isti sam dan nakon operacije odradio trening. Najteži su mi dani četvrtak i nedjelja, kada ne treniram. Ostale dane radim po dva treninga. Ti dani kada ne treniram dosadni su mi, padaju mi jako teško. Osjećam se jako dobro kad treniram. To je moj život. Ništa ne može zamijeniti adrenalin kada uđem u ring. Nema ljepše stvari nego kada mi sudac podigne ruku nakon pobjede. To je jedna vrsta ovisnosti. Volio bih se boriti 15, 20 godina, ali imam oscilacije, osjećam to. Pet dana vrhunski se osjećam, no dva dana imam osjećaj kao da me kamion pregazio. Na kraju krajeva, to je priroda. No, ja imam 44 godine, a Delija koji ima 27 prije se umori nego ja.

Cro Cop
1/11

Naš borac otkrio nam je i koji poraz nikad nije prebolio. Riječ je o meču protiv Gabriela Gonzage iz 2007.

– Gonzagu nikad nisam prebolio i nikada i neću. Možda sam ga malo podcijenio, bilo je tu dosta toga.

 

Progovorio je Cro Cop i o trenutku kada je u životu bio gladan.

– Bio sam gladan u jednom trenutku života. Kada sam došao u Zagreb 1994., bio sam ilegalac u studentskom domu. Dao sam za to 400 maraka, a to je sve što sam imao. Ulovila me kontrola, ali me nisu izbacili jer sam uspio uvjeriti čovjeka da nemam kamo. Tada sam se zakleo, ako ikada dođem do novca, da nikada neću biti gladan. Ulažem u vile u Istri, mi smo turistička zemlja. Ne želim kruha preko pogače. Zbog nekih glupih investicija ne želim mijenjati sebe. Budim se sretan, idem spavati sretan.

 

Što je sve Cro Cop rekao o suspenziji, Stipi Miočiću, zadnjoj borbi, zašto je zaplakao u ringu i mnogo čemu drugome  možete pogledati u videu na našoj Facebook stranici i portalu Večernjeg lista.

 

 

 

Komentara 11

TA
taxiico
13:00 09.03.2018.

bravo Mirko. pravi primjer sportskog duha i niza pravih ljudskih kvaliteta.

US
USA
15:13 09.03.2018.

Dobar si borac, izvrstan da pace ali mali izkompleksirani Mirko nikad ne izlazi iz tebe. I sad kad si slavan i bogat, tesko djetinjstvo te odredilo. Zeljan centra paznje, neduhovit ali se svi oko tebe smiju, sklon poklapanju ljudi svojim mudrim mislima etc.

Avatar Slavonija87
Slavonija87
13:08 09.03.2018.

Porazit će Nelsona, debeli hrvač neće imati šanse. šteta ostaje što nije u UFCu napravio više ali dobro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije