Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvakinja

Miranda Tatari: U Krimu su bolje Penezić i Grubišić

tatari
02.03.2013.
u 21:06

- Moramo ostaviti srce na terenu, odigrati jaku obranu i mislim da tada nismo bez izgleda - smatra Tatari

Podravka Vegeta nije imala previše sreće pri ždrijebanju skupina Lige prvakinja, no jedno je sigurno, dobila je više nego atraktivne protivnike. Proći dalje pokraj branitelja naslova norveškog Larvika, trostrukog osvajača Lige prvakinja danskog Viborga te današnjeg protivnika, slovenskog Krima (15 sati), koji u klupskim vitrinama drži dvije velike \"kante\", bit će više nego teška misija, ali kokice vjeruju da mogu dohvatiti barem treće mjesto i nastavak u Kupu kupova.

– Nalazimo se u doista jakoj skupini i bit će iznimno teško. Prva utakmica uvijek je najteža i zato bi bilo sjajno da pobijedimo radi samopouzdanja za dalje – ističe kapetanica Miranda Tatari, koja iznimno cijeni ekipu Krima.

– Jako su se pojačali za ovu sezonu, najveća opasnost prijeti nam od Andreje Penezić u terenu i Jelene Grubišić na vratima – smatra Tatari i dodaje da i oni imaju svoga konja za utrku.

– Mi imamo snažni kolektiv i izvrsnu atmosferu u svlačionici. Moramo ostaviti srce na terenu, odigrati jaku obranu i mislim da tada nismo bez izgleda. Vjerujem u našu ekipu – poručuje kapetanica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije