Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJERLJIVO PORAŽEN

Ngannou teško nokautirao Miočića u drugoj rundi, Stipe nije imao šanse

Ngannou teško nokautirao Miočića u drugoj rundi, Stipe nije imao šanse
Foto: Reuters
28.03.2021. u 06:30

Na žalost, Stipe Miočić (20-4) je nakon uspješno zaključene trilogije s Danielom Cormierom izgubio UFC-ov naslov teškaškog prvaka. Kamerunac Francis Ngannou (16-3) je nokautirao američko-hrvatskog borca na početku druge runde glavne borbe UFC 260 priredbe i tako postao prvi afrički teškaški prvak u povijesti UFC-a.

Miočić se nikako nije snašao u ovoj borbi i uvjerljivo ju je izgubio. Od samog početka Stipe je zauzeo obrambeni i rezervirani gard, a Ngannou je napadao. Već u prvoj rundi smo se čudili kako je Stipina brada izdržala sve nalete Kamerunca koji je pokazao nevjerojatan napredak u odnosu na prvi okršaj. Nije bio samo onaj čudesni nokauter, već je parirao Stipi i u klinču, i s low-kickovima, pa čak i u parteru na trenutke.

Kad je preživio prvu rundu, mislili smo da sad kreće Stipin period, kao i u prvom okršaju, no u drugoj je rundi Ngannou (koji je očito poradio i na svojoj inače upitnoj kondiciji) još dodao brzinu više. Jednim direktom je Ngannou opet uzdrmao Miočića koji je čak i uzvratio, no samo iz čistog instinkta. Tu se Stipe otvorio i Ngannou je završio posao lijevim krošeom, a Stipe je pao kao pokošen i tu je, na početku druge runde, bilo jasno da imamo novog prvaka.

Još jedna loša vijest u cijeloj ovoj priči je ta da će se Stipe morati načekati do revanša, budući da je odmah nakon borbe utvrđeno da će novi prvak svoju prvu obranu naslova imati protiv novog teškaša, ponajboljeg UFC-ovog borba današnjice, Jona Jonesa.

Komentara 18

SL
slatix
06:34 28.03.2021.

Stipe izgleda kao da nije jeo tjedan dana.

RO
romobil
11:29 28.03.2021.

Tko normalan ovo uopće i gleda...

DO
domagoj1492
07:08 28.03.2021.

15 kg je prevelika razlika u masi. Puno previše misica na strani Kamerunca. Ne može se tako doći u meč.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije