Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI IGRATI

Miličić se vraća u Europu

Darko Miličić
Reuters
29.11.2009.
u 14:07

Darko Miličić je u konkurenciji LeBrona Jamesa, Carmela Anthonyja, Dwaynea Wadea i Chrisa Bosha izabran kao drugi pick na draftu 2003. godine.

Ipak, nikad se nije pokazao u najjačoj ligi svijeta, a u međuvremenu je proglašen za jedan od najvećih promašaja ikad na NBA draftovima. Ove godine igra za New York Knickse, a čini se da će na kraju sezone sreću potražiti u Europi jer nije zadovoljan minutažom.

- NBA očigledno nije za mene, ne na onaj način na koji ja to želim. Želim igrati i uživati u tome, a izgleda da to mogu samo u Europi - rekao je Miličić.

- Ne interesira me više novac, želim samo igrati. U NBA ligi to očigledno neću dobiti, moram biti realan - zaključio je Miličić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije