Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMIJEŠNA ANEGDOTA

Milanoviću vikao: 'Evo zašto ste bili na minimalcu', a sad se družio s 'dvojnikom'

Instagram
09.04.2021.
u 10:38

"Wenger je došao do mene, stisnuo mi ruku i čestitao na sjajnoj sezoni u Sevilli. Pitao me jesam li riješio sve s PSG-om, a ja sam mu hladnokrvno odgovorio da nisam jer me zove i Real Madrid, da još razmišljam što ću", legendarna je Madžarova anegdota s posljednjeg odigranog Europskog prvenstva

Jedna od najsmješnijih anegdota na utakmicama hrvatske nogometne reprezentacije dobila je još jedan simpatičan djelić svoje priče. Naime, prije pet godina Arsene Wenger je tijekom utakmice Hrvatska – Turska na Parku prinčeva u Parizu na Europskom prvenstvu 2016. mislio da je liječnik hrvatske reprezentacije Tomislav Madžar zapravo današnji trener Villarreala, a tadašnji Seville Unai Emery...

"Wenger je došao do mene, stisnuo mi ruku i čestitao na sjajnoj sezoni u Sevilli. Pitao me jesam li riješio sve s PSG-om, a ja sam mu hladnokrvno odgovorio da nisam jer me zove i Real Madrid, da još razmišljam što ću", legendarna je Madžarova anegdota s posljednjeg odigranog Europskog prvenstva.

Madžar, dakako, tu anegdotu, nije zaboravio, a izgleda nije ni Emery. Naš liječnik se uputio u Hotel Esplanade gdje je boravila španjolska momčad sa željom razgovora sa svojim dvojnikom. Nije došao praznih ruku.

"Raspravili smo taktičke zamisli prije utakmice Dinama. Svom dvojniku poklonio sam najbolje vino, ključeve poliklinike i poklon HNS-a. Dragi brate Unai, dobrodošao kući", napisao je Madžar u objavi na svojem Instagram profilu uz prigodne fotografije.

 

 

Doktor znanosti i specijalist sportske medicine na Medicinskom fakultetu bio je, podsjetimo, posebni savjetnik predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović za zdravstvo i sport.

Široj hrvatskoj publici vjerojatno je najpoznatiji po sukobu koji je imao sa sadašnjim hrvatskim predsjednikom, Zoranom Milanovićem kad mu je nakon davanja izjava doviknuo: "Sram vas može biti, evo zašto ste bili na minimalcu". 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
12:14 09.04.2021.

Kakav ljepotan! To ulasteno pastozno lice zraci blazenstvom i nadasve inteligencijom!

LI
linkser2
11:27 09.04.2021.

a gdje je ceker sa cvjetićima..na sreću, nije stavio masku pa imamo privilegiju uživati u istinskoj ljepoti... rodjen za crtiće... bez maskiranja

Avatar YUKA1962
YUKA1962
15:26 09.04.2021.

Blago onom tko ga zaobiđe!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije