Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za pamćenje

Milanisti se još nisu oporavili od ovih šokantnih trenutaka na Rujevici

Rijeka - Milan
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
07.12.2017.
u 21:54

Puljić i Gavranović golovima su srušili sedmerostrukog prvaka Europe.

Vječno će u povijesnim analima ostati zapisano kako je Rijeka na današnji dan na Rujevici srušila Milan, sedmerostrukog prvaka Europe sa 2:0. Istina, talijanski velikan igrao je u oslabljenom sastavu i nije u naročitoj formi, no igrači hrvatskog prvaka odigrali su na visokoj razini i zasluženo slavili.

Pogotke koji su bacili Milan na koljena postigli su Jakov Puljić i Mario Gavranović. Posebno lijep bio je onaj Puljićev iz slobodnog udaraca u sedmoj minuti koji je šokirao Talijane. Njihove pogotke možete pogledati u videu.

 

Rijeka je tako na najljepši način okončala sezonu u Europskoj ligi, a samo ostaje žal da je mogla postići više i igrati u istom natjecanju i na proljeće.

Rijeka - Milan
1/14

Komentara 2

DU
Deleted user
22:13 07.12.2017.

SVAKA ČAST RIJEKA!!!!! Drago mi je da se nešto u HR nogometu događa bez pokroviteljstva Mamića i potrčka Šukera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije