Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Matjaž Kek:

Odužili smo se Miškoviću! Stalo nam je do njega, sve je žrtvovao

Rijeka - Milan
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/5
07.12.2017.
u 21:23

Kek je otkrio kako je trener Slaven Belupa, Tomislav Ivković, bio među prvima koji su čestitali na velikom trijumfu.

Ne pobjeđuje se Milan svaki dan! Divna je bila atmosfera na Rujevici, čestitam igračima na velikoj pobjedi - kazao je trener Rijeke Matjaž Kek za HRT nakon pobjede nad talijanskim velikanom.

Sa žaljenjem je potom konstatirao kako je njegovoj momčadi nedostajalo i sreće ove jeseni za proljeće u Europi.

- Želio sam uoči utakmice usmjeriti razmišljanje svih u klubu na igralište. Svima nam je stalo do predsjednika Damira Miškovića koji je žrtvovao vrijeme, novac i sve. Vjerujem da smo mu se odužili pobjedom. Ona nam govori da možemo mnogo kad smo svi zajedno, a ova momčad sigurno ima kvalitetu i potencijal - naglasio je slovenski stručnjak i dodao:

- Bio je ovo pravi 'fajt' u europskoj utakmici, a pogotke smo zabili u pravim trenucima. Raspordana Rujevica je priznanje za naše rezultate. Imali smo dosta teškoća u domaćim utakmicama dok je u gostima bilo mnogo bolje. Ali nedostajalo nam je koncentracije. Pokazali smo da možemo igrati u Europi i dobro prezentirali hrvatski nogomet.

Rijeka - Milan
1/14

Kek je potom otkrio kako je trener Slaven Belupa, Tomislav Ivković, bio među prvima koji su čestitali na velikom trijumfu.

- Naravno da je čestitao jer zna da smo se danas dosta potrošili, a već u nedjelju igramo protiv njegovog Slavena.

Rijekin trener zaključio je opaskom kako je sezona dosad bila iscrpljujuća za njegovu momčad.

- Sezona je teška jer, uz ostalo, mnogo smo i putovali. Ovo je prestižna pobjeda, ali već sada moramo razmišljati o HNL-u - rekao je Kek.

Komentara 9

Avatar Oneill
Oneill
21:52 07.12.2017.

Mješamo puno emocije sa pravim znanjem.

VA
valentin2017
10:49 08.12.2017.

Riječani svaka Vam čast. Zaslužili ste u toj grupi i više, ali drugi puta biti će bolje. Kapa dolje.

ZR
Ze Roberto u
22:16 07.12.2017.

Svaka čast. Za deset godina pnovno budete prvi u Hnl !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije