Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA ZA KRAJ

Presretni Riječani: Gušt je srušiti Milan!

Rijeka - Milan
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/14
07.12.2017.
u 21:11

- Možda je ove godine nedostajalo malo sreće, posebno u Europi, i možemo žaliti za tim - rekao je Maleš.

Rijeka se na prepunoj Rujevici na lijep način oprostila od Europe. U šestom kolu Europske lige svladala je Milan s 2:0.

- Želim što više zabijati i pomoći ekipi. Bilo je pozitivne nervoze, ali je sve nestalo kad je počela utakmica - rekao je Jakov Puljić koji je sjajno zabio prvi gol iz slobodnjaka.

- Jako sam sretan zbog toga. Svjesni smo da smo morali napraviti prekretnicu da se vratimo na pozitivan niz.

Rijeka - Milan
1/14

Susret je prokomentirao i kapetan Mate Maleš.

- Znali smo što nas čeka i htjeli smo europski put završiti na najbolji način. Možda je ove godine nedostajalo malo sreće, posebno u Europi, i možemo žaliti za tim. Bez obzira tko igra u momčadi, Milan je uvijek Milan. Gušt ih je pobijediti. Sada se okrećemo prvenstvu. Pokušat ćemo ovako izgledati i u sljedećim utakmicama.

Riječka obrana odlično je odradila posao budući da Milan nije uputio šut u okvir.

- Odigrali smo odličnu utakmicu i taktički vrlo dobro stajali na terenu. Ostvarili smo sve ono što smo se dogovorili. Znali smo da Milan s ovakvom postavom neće biti blizu onoga što svi očekuju - rekao je Josip Elez pa se osvrnuo na propuštene prilike protiv Austrije i Milana u prvoj utakmici.

- Naravno da nam je žao, ali moramo ići dalje. Imamo još dvije utakmice u prvenstvu i kup. Moramo ovako nastaviti.

Komentara 9

Avatar Abcda
Abcda
21:41 07.12.2017.

Hrvati uspjesni, komentara ... nema. Niti jednog ?!! Pojela maca ?? haha. Bravo Rijeka !! U analima ce ostati zapisano da ste pobijedili veliki Milan 2:0. Neka pati kome smeta, a pate SVI citatelji ovog portala, reklo bi se ))-:

DU
Deleted user
21:49 07.12.2017.

Milan bez pola ekipe ali i Rijeka bez pola ekipe (falili Bradaric, Misic, Gorgon...) pa smo tu na istom. Cestitke Rijeci na prestiznoj koja je u Europi daleko najkompetitivniji Hrvatski klub, iako ove godine u HNL nije ni sjena onoj sampionskoj ekipi.

KT
Kolo_Tg
22:05 07.12.2017.

Koliko god nije bitno na kraju je bitno. Nisam vjerovao da nece prisuti vodstvo ali eto Milan je pao. Gledam serbe gaze svabe kako ce zavrsit tko zna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije