Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija

Milan u polufinalu kupa, Nikola Kalinić se ozlijedio

Milan
Foto: Reuters
1/6
27.12.2017.
u 23:36

U 75. minuti utakmice teren je zbog ozljede gležnja napustio hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić

Nogometaši Milana izborili su polufinale talijanskog kupa nakon što su u četvrtfinalu nakon produžetaka pobijedili gradskog suparnika Inter s 1:0.

Pobjednika je odlučio pogodak Patricka Cutronea u 104. minuti utakmice na asistenciju Susa. Nažalost, u 75. minuti utakmice teren je zbog ozljede gležnja napustio hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić. Napadač Milana je iznesen s travnjaka nakon oštrog prekršaja Slovaka Milana Škriniara, a za sada nema informacija koliko je ozljeda teška.

Milan
1/6

Za Inter je cijeli susret odigrao Ivan Perišić, dok je Marcelo Brozović ušao u igru u 75. minuti. Perišić je u 23. minuti postigao gol za Inter, ali ga je sudac Marco Guida poništio nakon pregleda usporene snimke i to zbog zaleđa. Candreva je ubacio iz kornera, Škriniar glavom produljio za Perišića, koji je iz mrtvog kuta ljevicom pucao po golu, a Antonio Donnarumma skrenuo loptu u vlastitu mrežu. Međutim, pogodak je poništen jer je Ranocchia bio u pasivnom zaleđu.

Na vratima Milana nije bio mladi Gianluigi (19), već njegov osam godina stariji brat Antonio. Mlada zvijezda Milana nije branila zbog ozljede, a njegova zamjena Marco Storari se ozlijedio na zagrijavanju pa je priliku dobio Donnarumma stariji.

Perišić je imao dvije lijepe prilike i u završnici regularnog dijela utakmice, no u 85. minuti je pucao preko gola, dok je dvije minute kasnije njegov udarac Donnarumma obranio.

Milan će u polufinalu igrati protiv Lazija koji je u utorak na Olimpijskom stadionu u Rimu svladao Fiorentinu s 1:0. Jedini pogodak na utakmici postigao je Senad Lulić već u 6. minuti. Hrvatski reprezentativac Milan Badelj ostao je čitavu utakmicu na klupi Fiorentine.

U preostala dva četvrtfinalna susreta igrat će Napoli - Atalanta (2. siječnja), te Juventus - Torino (3. siječnja).

Milan
1/24

Komentara 1

DH
dalibor.hren
14:57 28.12.2017.

Nije se Nikola ozlijedio, već su ga nekažnjeno tukli ko konja! Sramota od suđenja! Nadam se da mu ništa nije slomljeno!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije