Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Guardiolin stroj ne posustaje, City pobjegao Unitedu na 15 bodova

Manchester City
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
27.12.2017.
u 23:15

Pogodak odluke zabio je Raheem Sterling u 31. minuti

Nogometaši Manchester Cityja nastavljaju nizati pobjede u engleskom prvenstvu. U susretu 20. kola građani su na gostovanju pobijedili Newcastle 1-0 ostvarivši 18. uzastopnu pobjedu.

Pogodak odluke zabio je Raheem Sterling u 31. minuti.

Manchester City
1/7

Pobjeda Cityja je mogla biti i uvjerljivija, Sergio Aguero je u prvom poluvremenu dva puta uzdrmao okvir gola, a Kevin de Bruyne je u nastavku pogodio vratnicu.

Bila je to čak 18. uzastopna pobjeda Cityja u prvenstvu, a jedini klub u ligama petica koji je nanizao više uzastopnih pobjeda je Bayern koji je u sezoni 2013-14. imao 19 uzastopnih pobjeda. I to pod vodstvom Pepea Guardiole.

Građani su ovim susretom produžili i niz bez poraza protiv Newcastle United na čak 20 utakmica pritom upisavši 17 pobjeda. Posljednji put svrake su pobijedile građane u rujnu 2005. godine, a pobjednički pogodak zabio je Michael Owen.

Guardiolin stroj je ovom pobjedom pobjegao drugoplasiranom Manchester Unitedu na 15 bodova prednosti, dok Chelsea na trećoj poziciji ima 16 bodova zaostatka.

Manchester City
1/24

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije