Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJERLJIVA POBJEDA

Milan elegantno zaustavio Realovu seriju od 22 pobjede zaredom

Milan - Real Madrid
Foto: Reuters/PIXSELL
30.12.2014.
u 19:16

Bilo je 4:2 za Inzaghijevu momčad, a niti u jednom trenutku pobjeda nije dovedena u pitanje

U prijateljskom dvoboju u Dubaiju, praktički lišenom ikakvog natjecateljskog naboja, Milan je svladao Real Madrid sa 4:2. Kao što se unaprijed znalo, svrha dvoboja je bila da, prije svega, europski velikani pokupe "ponešto" milijuna petrodolara, a zauzvrat su gledateljima u Dubaiju (među kojima je, primjerice, bio i Novak Đoković) priuštili ležernu predstavu gdje gotovo da se i nisu igrale obrane.

REAL MADRID - MILAN 2:4 (Ronaldo 35', Benzema 84'p / Menez 24', El Shaarawy 31', 49', Pazzini 73')

Momčad svjetskih i europskih prvaka počela je u relativno jakom sastavu pa je od 1. minute na travnjaku bio i Cristiano Ronaldo, dok je rossonere predvodio napadački duo Menez-El Shaarawy.

Pogotke su zabili u 24. minuti Jeremy Menez, u 31. minuti El Shaarawy, smanjio je na 1:2 već četiri minute poslije Cristiano Ronaldo i momčadi su otišle na odmor. Nakon njega bili su to bitno drukčiji sastavi jer oba su trenera željela odmoriti najveće zvijezde. No Inzaghi je zadržao Shaarawyja i on u 48. zabija za 3:1, potom Pazzini povisuje na 4:1 u 73. i za konačnih 4:2 zabio je Benzema u 84. minuti iz kaznenog udarca.

Time je stao niz madridskog Reala od 22 pobjede zaredom.

>> Evo čime su Ronaldo, Bale, James i Modrić učinili Real Madrid ponosnim!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije