Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na stranicama kluba

Evo čime su Ronaldo, Bale, James i Modrić učinili Real Madrid ponosnim!

Gareth Bale i Luka Modrić
Foto: UESyndication/PIXSELL
29.12.2014.
u 11:42

Inače, cijela momčad Reala vrijedi 688,80 milijuna eura, a igrač u prosjeku vrijedi nešto više od 31 milijun eura.

U španjolskoj ligi trenutačno je zimska stanka, igrači su na zasluženom odmoru, a Luka Modrić, koji je ionako zbog ozljede pauzirao, to je iskoristio za dolazak u Hrvatsku. Luka je prije nekoliko dana u Klaićevoj ulici u Zagrebu primio Večernjakovu nagradu za najboljeg nogometaša u 2014. godini, a pohvale i priznanja stižu mu sa svih strana.

U različitim izborima Luka je zaslužio mjesto u idealnim momčadima, iz dana u dan stižu pohvale na njegov račun, a na službenoj stranici Reala ponosno su se pohvalili da imaju čak četvoricu igrača među deset najvrjednijih na Transfermarktu. Naravno, i Luka je među njima.

"Na kraju 2014. godine Real ima četvoricu igrača među najskupljima prema Transfermarktu. Cristiano Ronaldo na vrhu je ljestvice, a vrijednost mu je 120 milijuna eura, što znači da mu je vrijednost ove godine porasla za 20 milijuna. Na trećoj poziciji je Gareth Bale koji vrijedi 80 milijuna eura, a treći je James Rodriguez, čija je vrijednost u 2014. godini skočila sa 35 milijuna eura na 60 milijuna. Priču zaokružuje Luka Modrić na desetom mjestu, a vrijednost mu je 55 milijuna", piše Real na službenim stranicama.

Inače, cijela momčad Reala vrijedi 688,80 milijuna eura, a igrač u prosjeku vrijedi nešto više od 31 milijun eura.

>>Modrić je postao miljenik Bernabeua, evo kako ga vide navijači i mediji u Španjolskoj!

>>Modrić: Izabrao bih španjolski pršut, naše crno vino 
i Raketu 
za igrača godine!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije