Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUČIO GRADONAČELNIK

Milan Bandić: Finale Davis Cupa igrat će se u Zagrebu

Davis Cup slavlje
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/7
19.09.2016.
u 23:09

- Što se mene tiče finale može biti u Zagrebu. Jeste me čuli što sam rekao? Razgovarate s gradonačelnikom. Ako se drugačije ne odluči, finale će biti u Zagrebu, a ako drugačije odluče bit će u Splitu - rekao je Bandić

Hrvatska će u finalu Davis Cupa igrati protiv Argentine od 25. do 27. studenog pred svojim navijačima, no još se ne zna u kojem gradu. 

Minimalni kapacitet gledališta mora biti 12.000 mjesta, a zagrebačka Arena ispunjava taj uvjet. No, tada je dvorana rezervirana za putujući šou o Marvelovim superjunacima.

Druga je opcija da se finale igra u Spaladium Areni, ali je problem što je bi tih dana trebao biti koncert Parnog valjka.

Ipak, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uvjeren je da neće biti problema s dvoranama.

- Što se mene tiče finale može biti u Zagrebu. Jeste me čuli što sam rekao? Razgovarate s gradonačelnikom. Ako se drugačije ne odluči, finale će biti u Zagrebu, a ako drugačije odluče bit će u Splitu - rekao je Bandić, prenosi HRT.

Bandić je spreman pomaknuti termin Marvelove priredbe.

- Što se tiče zauzetosti Arene to smo riješili danas. To je toliko važan događaj za ovu zemlju da se jedan koncert može pomaknuti tjedan dana prije ili poslije. Meni je Bog dao i razum da mogu odvojiti bitno od nebitnog. Finale Davis Cupa, bio sam u Bratislavi kad smo pobijedili, je toliko važan sportski događaj za ovu zemlju da nema važnijeg. Veseli me što će Čilić i Dodig biti u Areni i pobijediti Argentince.

Komentara 8

MI
MikiPrdekana
23:55 19.09.2016.

A finale tvoje karijere u Remetincu

RP
rpzagreb
23:18 19.09.2016.

Da se nitko nije usudio ne čuti

DU
Deleted user
05:54 20.09.2016.

sluuušaj vaamo....kkkkkk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije