Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši reprezentativac

Mijatović: Srbija može biti zadovoljna, Uefa ju je mogla i izbaciti

Predrag Mijatović i Jose Mourinho
Daniel Kasap/Pixsell
25.10.2014.
u 09:55

- Navijači nisu smjeli utrčati na teren protiv Albanije. Sada ćemo igrati pred praznim tribinama, a to može negativno utjecati na igrače

Predrag Mijatović komentirao je odluku Uefe koja je susret protiv Albaniji registrirala rezultatom 3:0 za Srbiju, ali joj je i oduzela tri boda u kvalifikacijama te sljedeće dvije domaće utakmice mora igrati pred praznim tribinama.

- Na neki način možemo biti zadovoljni s obzirom na to da je postojala mogućnost da nas Uefa izbaci iz kvalifikacija, prenosi Kurir izjavu Predraga Mijatovića.

Bivši reprezentativac Jugoslavije smatra da će Srbiji jako teško pasti igranje pred praznim tribinama.

- Navijači nisu smjeli utrčati na teren protiv Albanije. Sada ćemo igrati pred praznim tribinama, a to može negativno utjecati na igrače, zaključio je Mijatović.

Podsjetimo, uz već spomenute kazne, oba Saveza moraju platiti po 100 tisuća eura, ali su i jedni i drugi najavili žalbu na Uefinu odluku.

>>Uefa odlučila: Srbija pobijedila Albaniju 3:0, kažnjena oba Saveza

>>UEFA poručuje da nogometaši moraju igrati i dok im je život ugrožen

Komentara 3

BJ
Bjelovar112
13:12 25.10.2014.

Dakle organizator bi trebao snosit krivicu zbog propusta kod organizacije.Tko moze bilo kome zabranit dolazak ? To su price za malu djecu . Ovaj Andrej je realan i svaka mu cast veliki sportas .

FR
Freedooom
15:49 25.10.2014.

Pa Kad nemogu da kontroliraju paar idiota, koji ugrozavaju druge neka onda igraju bez Publike.

BG
bgserbmont
11:25 25.10.2014.

Dobro sam pratio situaciju u UEFI. Utakmica je bila proglašena mečom visokog rizika. UEFA je pre utakmice dala uslov Albanskom savezu i navijačima da ne mogu dolaziti u Beograd i da ni jedna zastava albanska ne sme da se vijori. Dronom je taj uslov pogažen. Albanski igrači takođe krše taj uslov jer na terenu se otimaju oko zastave. Srpski navijači ulaze u teren i tuku igrače, zbog toga je Srbija i kažnjena oduzimanjem tri boda. Razlog zašto Srbiju nisu izbacili iz kvalifikacija je ta što im je istekla uslovna kazna od dve godine koju im je UEFA postavila posle djenovskih nemira na utakmici Italija Srbija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije