Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije nezadovoljan

Mihajlović novinarima: Zašto gledate samo rezultat?

'22.03.2013., stadion u Maksimiru, Zagreb - Kvalifikacijska nogometna utakmica za Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu, skupina A, Hrvatska - Srbija. Srbijanski izbornik Sinisa Mihajlovic.  Photo: Slavk
Slavko Midžor/PIXSELL
06.09.2013.
u 23:46

- Pokazali smo da možemo s Hrvatima. Oni su nam dali gol iz jedne šanse - komentirao je Mitrović

Izbornik Srbije Siniša Mihajlović nije bio pretjerano razočaran nakon remija na Marakani, iako je njime njegova momčad izgubila sve teoretske šanse da se plasira na SP u Brazil. Nezadovoljan je bio samo novinarskim pitanjima pa je na ono je li ovo bila najbolja utakmica Srbije u kvalifikacijama odgovorio:

- Ne slažem se. Momci su svaku utakmicu dali svoj maksimum. Vi gledate samo krajnji rezultat, a ne sve ostalo. I protiv Belgije smo igrali dobro, i drugo poluvrijeme u Zagrebu. Jedini susret koji baš nismo trebali izgubiti je onaj u Makedoniji - istaknuo je Mihajlović.

Osvrnuo se večerašnju utakmicu.

- Dominirali smo u prvom poluvremenu i stvorili nekoliko šansi. Imali smo peh sa crvenim kartonom pa s Markovićem koji nije mogao više. Na kraju se povrijedio Sulejmani koji je posljednjih deset minuta bio praktički van utakmice - analizirao je srpski izbornik.

Strijelac pogotka za Srbe Aleksandar Mitrović dodao je:

- Pokazali smo da možemo s Hrvatima. Mislim da iz utakmice u utakmicu sve bolje izgledamo. Od početka smo igrali napadački, uspjeli smo natjerati Hrvate da se brane. Oni su postigli gol iz jedne šanse, no i to je nogomet - rekao je Mitrović.

>> Mandžukić: Krivo smo shvatili izbornikove upute prije utakmice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije