Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARKO JARIĆ:

Mi Srbi smo nule od patriota, prodali smo naš jadan narod!

Marko Jarić
Goran Jakus/PIXSELL
05.08.2014.
u 15:03

Bivši košarkaš žestoko je na Twitteru komentirao 19. obljetnicu vojno-redarstvene akcije Oluja.

Bivši srpski košarkaški reprezentativac Marko Jarić na svom je Twitter profilu uzburkao nacionalističke strasti, ali i dokazao da neke stvari iz povijesti neće biti zaboravljene, odnosno da će biti interpetirane ovisno o strani koja se zauzima.

Na 19. godišnjicu obilježavanja vojno-redarstvene akcije Oluja nazvao je Balkance poluprimitivnima, a Srbe optužio da su prodali svoj narod.

- Prije točno 19 godina dogodila se Oluja. Dokaz da smo mi Balkanci poluprimitivci, a da smo mi Srbi nule od patriota jer smo prodali naš jadan narod - navodi Jarić, danas poznat i po tome što mu je pet godina supruga bila Adriana Lima.

>> Srpski košarkaš traži od brazilske ljepotice 30 milijuna dolara. Uništila mu je karijeru?

Ključne riječi

Komentara 25

ST
Startrack
15:39 05.08.2014.

Ne umete bre dase bijete, ne umrete bre da radite. Nizasta niste.

SA
samoborka
16:06 05.08.2014.

Bitno da "nasi" novinari uporno pisu o prekodunavskim "sporskim zvezdama" Jaricu i pogotovo Djokovicu! Shvatite napokon novinari, Hrvatsku bas briga za te strane sportase! Kakve veze mi imamo s njima!? Meni pobjeda Djokovica znaci jednako kao pobjeda nekog sportasa iz Nove Gvineje.

CA
cortesova arkebuza
17:32 05.08.2014.

Prodali prečane,prodali Kosovo,kolijevku šiptarima,kakvi patrioti,ti srbi.Koliko me sječanje služi,ovaj mulac se rodio u Hrvatskoj,otac mu je bio osrednji košarkaš Šibenke,u ondašnjoj Prvoj ligi,Srečko Jarić.Ako je tako,onda je ovo još jedan od onih pravoslavaca koji ne priznaju svoju domovinu Hrvatsku.Ha,ha koliko ovakvih nesretnika po srbiji ima...Izdajnik,koji izda svoju domovinu,nemože biti sretan,nigdje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije