Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mišljenje legendi

Metličić i Šprem brutalno iskreni: Svima nedostaje samokritike. Mislimo da smo bolji nego što jesmo

RTL Screenshot
27.01.2023.
u 21:32

Zanimljivo je opet bilo razgovarati o rukometu, a naše ikone su ponovno zaključile kako stanje u reprezentaciji nije dobro

Hrvatske rukometne legende Petar Metličić, Goran Šprem i Drago Vuković na RTL televiziji prokomentirali su situaciji oko naše reprezentacije poslije neuspjeha na svjetskoj smotri u Poljskoj i Švedskoj. HRS je u potrazi za novim izbornikom, svima je jasno kako Hrvoje Horvat neće ostati na kormilu kauboja poslije devetog mjesta na SP-u. 

- Ne znam tko je zadovoljan devetim mjestom. Mi smo komentirajući možda bili preagresivni, ali rekli smo što mislimo i što smo vidjeli. Već na trećem natjecanju završavamo na mjestima na kojima ne smijemo. I gubimo, ispadamo od reprezentacija koje nisu u četvrtfinalu niti polufinalu i koje čak nisu ni europske. To će uvijek biti neuspjeh. Možda smo ljestvicu postavili previsoko, možda mislimo da smo bolji nego što realno jesmo. Ali mi imamo kvalitetne igrače. Nismo momčad za medalju, gubiti bez ispaljenog metka, protiv reprezentacija protiv kojim ne smijemo gubiti - izjavio je Goran Šprem i dodao kako nismo imali sreće, ali nju treba isprovocirati i zaslužiti. 

- Hrvatska rukometna reprezentacija ozbiljan je posao i normalno da ga svi žele. Tko god dođe, mora prodrmati sve ovo. I nedostaje svima samokritike, od izbornika, do saveza. Nije sramota reći da nije bilo dobro, da smo pogriješili, da može puno bolje i da moramo nešto promijeniti. Moramo pojačati naše lige, bazu igrača te cijeniti trenere, oni su najvažniji - smatra Petar Metličić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije