Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJAN USPJEH

Danski mediji htjeli hrvatske suce uvući u skandal. Opet su proglašeni za najbolji svjetski par

Zagreb: U restoranu Lido održana Večer rukometa
Igor Kralj/PIXSELL
27.01.2023.
u 20:02

Danci su pokušali smješnim teorijama dokazati kako naši suci sudjeluju u namještanju, ali EHF je naglasio kako u tome nema istine

Hrvatski sudački par Matija Gubica i Boris Milošević proglašeni su najboljim svjetskim sudačkim parom za 2022. godinu prema tradicionalnom izboru portala Handball Planet. U ovom izboru sudjelovali su brojni novinari iz Europe kao i navijači, a hrvatski suci dobili su ovo vrijedno priznanje po treći put. 

Gubica i Milošević osvojili su najveći broj glasova ispred makedonskog para Načevski - Nikolov, koji su bili pobjednici u tom izboru 2016. te njemačkog sudačkog para Schulze - Tönnies. Nijedan par nije osvojio više ovih nagrada od naših djeljitelja pravde na rukometnim terenima. 

Danska televizija TV2.dk nedavno je lansiral vijest da je čak osam sudačkih parova iz samog vrha europskog rukometa umiješano u namještanje utakmica. Neki od tih sudaca su na svjetskom rukometnom prvenstvu u Poljskoj i Švedskoj, a posebno su naglašeni upravo Gubica i Milošević. 

EHF se nakon toga oglasio, provedena je istraga i zaključeno je kako Hrvati nisu umiješani u nikakav skandal. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije