Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvoreno pismo Sandiju Šoli o suđenju u Našicama

Metalurg: Ima li smisla nastaviti ovu ligu?

\'sport 27.12.2008. Zagreb,Laniste , otvorenje nove rukometne dvorane Arena Zagreb i prijateljska utakmica Hrvatska - Rusija. Lino Cervar. Photo:Antonio Bronic/Vecernji list\'
Antonio Bronic/PIXSELL
10.02.2012.
u 11:06

Rukometaši skopskog Metalurga prvi su put pobijeđeni u regionalnoj SEHA ligi, na gostovanju kod Nexea u Našicama (27:29).

Nakon utakmice uslijedilo je otvoreno pismo Sandiju Šoli, glavnom čovjeku SEHA lige. U pismu, među ostalim, piše:

– Lijepu rukometnu predstavu pokvarila su dva čovjeka koji rukomet gledaju samo kao izvor zarade, a ne kao sportsku igru dva sportska suparnika. Suci iz Novog Sada dijelili su kartone i kazne našim igračima, oduzimali loptu za prekršaje koje su samo oni vidjeli, a kako bi sačuvali autoritet, tu je bio i crveni karton. Dobio ga je naš igrač Filip Mirkulovski koji u karijeri nikad nije dobio ni opomenu za prigovor. Pitamo se ima li uopće smisla nastaviti ovakvu ligu – piše u priopćenju Metalurga.

>> Što o svemu kažu Lino Červar i Sandi Šola čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Ključne riječi

Komentara 6

JO
jolly
11:23 10.02.2012.

Ta liga, ionako, nikoga ne zanima. Služi klubovima kao jači trening za evropske utakmice. Klubovi sami moraju odlučiti, da li im trebaju te utakmice, da li je veća šteta ili korist, je li suđenje uopće bitno u takvoj \"trening\" utakmici.

GA
gafe
11:34 10.02.2012.

nisi u pravu, ta liga i te kako ljude zanima. trebas samo pogledat da su dvorane svaki put prilicno pune. znam isto da njemci tu ligu isto prate jer bas su njihovi komentatori puno o toj ligi za vrjeme EP pricali. Nadam se da ce se jos poljski Kielce, madarski Veszprem i Pick i slovenski klubovi pridruzit i onda ce to jedna vrlo jaka liga bit. A sto se tice treninga i to nije istina inace Zagreb nebi protiv Tatrana izgubio.

JO
jolly
12:27 10.02.2012.

Kada se pridruže Poljaci, Slovenci, Mađari, te kada će pobjednici dobivati mjestio u eurokupovima, zanimat će i mene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije