Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvoreno pismo Sandiju Šoli o suđenju u Našicama
Povratak na članak

Metalurg: Ima li smisla nastaviti ovu ligu?

Rukometaši skopskog Metalurga prvi su put pobijeđeni u regionalnoj SEHA ligi, na gostovanju kod Nexea u Našicama (27:29).

Komentari 6

JO
jolly
11:23 10.02.2012.

Ta liga, ionako, nikoga ne zanima. Služi klubovima kao jači trening za evropske utakmice. Klubovi sami moraju odlučiti, da li im trebaju te utakmice, da li je veća šteta ili korist, je li suđenje uopće bitno u takvoj \"trening\" utakmici.

VL
GA
gafe
11:34 10.02.2012.

nisi u pravu, ta liga i te kako ljude zanima. trebas samo pogledat da su dvorane svaki put prilicno pune. znam isto da njemci tu ligu isto prate jer bas su njihovi komentatori puno o toj ligi za vrjeme EP pricali. Nadam se da ce se jos poljski Kielce, madarski Veszprem i Pick i slovenski klubovi pridruzit i onda ce to jedna vrlo jaka liga bit. A sto se tice treninga i to nije istina inace Zagreb nebi protiv Tatrana izgubio.

VL
JO
jolly
12:27 10.02.2012.

Kada se pridruže Poljaci, Slovenci, Mađari, te kada će pobjednici dobivati mjestio u eurokupovima, zanimat će i mene.

VL
BJ
BBB Jarun
16:28 10.02.2012.

I da se pridruze ti spomenuti klubovi, Zagreb ce opet biti prejak za tu ligu. Po meni bi bilo bolje Zagrebu da se proba prikljuciti u njemacku ligu nego igrati ovu spomenutu.

VL
JA
JackRussell
16:35 10.02.2012.

jolly @ drugim riječima, ta liga tebe ne zanima. Ako već si toliko bahat i daješ općenite ocjene tipa \"ta liga nikoga ne zanima\", onda barem potkrijepi to nekim podacima. Činjenica jest da liga ima vrlo dobru posjećenost, a to što je nema na TV je sasvim druga priča. U svakom slučaju, ima svjetlu budućnost, pogotovo kad se priključe momčadi iz okolnih zemalja, ta bi liga vrlo lako mogla postati odmah do njemačke i španjolske po kvaliteti, jer tko ne bi ulagao u ligu gdje su momčadi tipa Zagreba, Veszprem, Kielce, Pick Szeged, Metalurg, Partizan, Celje, Koper...itd...u svakom slučaju, puno se toga tu još može napraviti.

VL
RE
rene
20:11 10.02.2012.

Jack Russell potpuno si u pravu, liga je mnogo jaca nego hrvatska liga, ko uostalom i Jadranska kosarkaska liga i jadranska vaterpolska liga.. kosarkaska liga je dala dosta kvalitetnih mladih igraca u zadnje vrijeme, a vaterpolska liga je najaca liga na svijetu,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.